Bu forumdan tavsiyeyle aldım yaklaşık 2 hafta önce. Çok memnun kaldım gerçekten. Tavsiye ederim. 1 ms 165 Hz. Ama ben sanırım anakart ya da kablo desteklemediği için 144 kullanabiliyorum. Sebebini bilmiyorum vardır bir açıklaması muhakkak.
Gamers Arena, Bilişim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayışı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinmiştir
Acer Nitro EG241Y P 23.8 1920x1080 165Hz (OC) 1ms VRB HDMI DP Led Monitör en uygun fiyatla Ebrar Bilgisayar'dan satın alın. Acer UM-QE1EE-P01 teknik özellikleri ve kullanıcı yorumları için hemen tıklayın.
Bu forumdan tavsiyeyle aldım yaklaşık 2 hafta önce. Çok memnun kaldım gerçekten. Tavsiye ederim. 1 ms 165 Hz. Ama ben sanırım anakart ya da kablo desteklemediği için 144 kullanabiliyorum. Sebebini bilmiyorum vardır bir açıklaması muhakkak.
ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!