krauen Decapat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2019 #1 1ms 60 hz monitörüm var. Benim bu 1ms'yi aktif etmek için bir şey yapmama gerek var mı? Yoksa direk aktif olmuş mudur kendiliğinden?
1ms 60 hz monitörüm var. Benim bu 1ms'yi aktif etmek için bir şey yapmama gerek var mı? Yoksa direk aktif olmuş mudur kendiliğinden?
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 15 Mayıs 2019 #2 Olmuştur diye düşünüyorum. Monitörünüzün modeli nedir?
krauen Decapat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2019 #3 UBerk dedi: Olmuştur diye düşünüyorum. Monitörünüzün modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Samsung 24" LS24D330HSX/UF Gaming LCD Monitör - Vatan Bilgisayar Samsung 24" ls24d330hsx/uf gaming lcd monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Samsung 24" gaming lcd monitör kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al www.vatanbilgisayar.com
UBerk dedi: Olmuştur diye düşünüyorum. Monitörünüzün modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Samsung 24" LS24D330HSX/UF Gaming LCD Monitör - Vatan Bilgisayar Samsung 24" ls24d330hsx/uf gaming lcd monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Samsung 24" gaming lcd monitör kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al www.vatanbilgisayar.com
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2019 #4 Benim monitörün ayarlar menüsünde "Yanıt verme zamanı" diye bir şey var. Siz de monitör üzerinden ayarlara bir göz atın.
Benim monitörün ayarlar menüsünde "Yanıt verme zamanı" diye bir şey var. Siz de monitör üzerinden ayarlara bir göz atın.
krauen Decapat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2019 #5 Fatih Işık dedi: Benim monitörün ayarlar menüsünde "Yanıt verme zamanı" diye bir şey var. Siz de monitör üzerinden ayarlara bir göz atın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler en hızlı olanı seçtim sanırım 1ms oluyor.
Fatih Işık dedi: Benim monitörün ayarlar menüsünde "Yanıt verme zamanı" diye bir şey var. Siz de monitör üzerinden ayarlara bir göz atın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler en hızlı olanı seçtim sanırım 1ms oluyor.