Arkadaşlar merhaba. Monitör alacağım fakat 2 monitör arasında kaldım. 1 tanesi 165 Hz 1ms (MPRT) diğeri 144 Hz 1ms (GtG) GtG ve MPRT arasındaki farkı tam bilmiyorum aktif olarak Valorant oynuyorum görüşlerinizi bildirirseniz sevinirm.
Düşük gecikme istiyorsanız 144 Hz 1 ms GtG seçin. Yüksek yenileme hızı olsun da gecikme pek sorun değil derseniz 165 Hz 1 ms MPRT seçebilirsiniz. Ama marka model farkını hesaba katmadan söylüyorum bunu.
Düşük gecikme istiyorsanız 144 Hz 1 ms GtG seçin. Yüksek yenileme hızı olsun da gecikme pek sorun değil derseniz 165 Hz 1 ms MPRT seçebilirsiniz. Ama marka model farkını hesaba katmadan söylüyorum bunu.
LG 23,8'' 24GN600-B UltraGear Full HD 1ms 144Hz G-FreeSync Oyuncu Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
hocam monitörler bunlar bunlar arasında bir tavsiye verebilmisiniz
LG 23,8'' 24GN600-B UltraGear Full HD 1ms 144Hz G-FreeSync Oyuncu Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Hocam monitörler bunlar bunlar arasında bir tavsiye verebil misiniz?
www.vatanbilgisayar.com
Hocam monitörler bunlar bunlar arasında bir tavsiye verebil misiniz?