X xahmetmice Hectopat Katılım 3 Eylül 2017 Mesajlar 106 5 Ağustos 2019 #1 Selamlar, Kullandığım AOC C24G1 monitörde 1ms ve FreeSync'yi beraber kullanamıyorum. Bu monitörde bu mümkün değil mi? Yazılımında gecikme ayarını bulamadım. Tuşlarla kullanılan menüde ise 5 ve 5'in katları şeklinde ayarlanıyor. Nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2019
Selamlar, Kullandığım AOC C24G1 monitörde 1ms ve FreeSync'yi beraber kullanamıyorum. Bu monitörde bu mümkün değil mi? Yazılımında gecikme ayarını bulamadım. Tuşlarla kullanılan menüde ise 5 ve 5'in katları şeklinde ayarlanıyor. Nasıl çözerim?
aligulcan33 Megapat Katılım 10 Temmuz 2015 Mesajlar 997 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2019 #2 Kullanma kılavuzunda yazmıyor mu ?
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 5 Ağustos 2019 #3 1ms ve FreeSync aynı anda kullanılmıyor diye biliyorum ben ama ? Daha bilgili bir arkadaş cevap verebilir konuya.
1ms ve FreeSync aynı anda kullanılmıyor diye biliyorum ben ama ? Daha bilgili bir arkadaş cevap verebilir konuya.