chavorif Picopat Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar RDR 2 yüklüyordum ama yetersiz depolama hatası aldım ve sadece bilgisayarda GTA 5 var. GTA 5 ne zamandan beridir 1TB yer kaplıyor? Not: GTA 5'e bazı mod yüklemeleri yaptım ama 1TB yer kaplamasının imkansız olduğunu düşünüyorum. Dosya Ekleri depolama.PNG 4,7 KB · Görüntüleme: 35
Arkadaşlar RDR 2 yüklüyordum ama yetersiz depolama hatası aldım ve sadece bilgisayarda GTA 5 var. GTA 5 ne zamandan beridir 1TB yer kaplıyor? Not: GTA 5'e bazı mod yüklemeleri yaptım ama 1TB yer kaplamasının imkansız olduğunu düşünüyorum.
9 902722 Centipat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 1.269 Makaleler 7 Çözümler 3 22 Nisan 2025 #2 chavorif dedi: Arkadaşlar RDR 2 yüklüyordum ama yetersiz depolama hatası aldım ve sadece bilgisayarda GTA 5 var. GTA 5 ne zamandan beridir 1TB yer kaplıyor? Not: GTA 5'e bazı mod yüklemeleri yaptım ama 1TB yer kaplamasının imkansız olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sahte olabilir.
chavorif dedi: Arkadaşlar RDR 2 yüklüyordum ama yetersiz depolama hatası aldım ve sadece bilgisayarda GTA 5 var. GTA 5 ne zamandan beridir 1TB yer kaplıyor? Not: GTA 5'e bazı mod yüklemeleri yaptım ama 1TB yer kaplamasının imkansız olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sahte olabilir.
Shingan Femtopat Katılım 22 Nisan 2025 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #3 WizTree kurup hangi dosya ya da klasörde dosyalar yer kaplıyor analiz edebilirsiniz.
Egemen_B Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #4 Shingan dedi: Wiztree kurup hangi dosya ya da klasörde dosyalar yer kaplıyor analiz edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Wiztree ye alternatif WinDirStat önerecektim arayüzleri dahi aynıymış.
Shingan dedi: Wiztree kurup hangi dosya ya da klasörde dosyalar yer kaplıyor analiz edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Wiztree ye alternatif WinDirStat önerecektim arayüzleri dahi aynıymış.