1TB HDD önerisi

kartalCevirme

Centipat
Daha fazla  
Yakın zamanda 1TB depolama lazım oldu. 120GB SSD var fakat malum oyunlar en az 50GB'den başlıyor. R6S bile 83 GB bildiğim kadarıyla. İnternette Seagate Barracuda iyi diyorlar. İyiyse almalı mıyım yoksa öneriniz nedir?

Seagate ilk tercihiniz olmalı bence ve ya deneyimlediğim kadarıyla WD(Western Digital) önerebilirim.

Sistemi uzerine kurmayacaksaniz Seagate alin gitsin. O diskteki dosyalari kullandiginizda hafif ses yapıyor sadece.

Vallaha benimki sessiz. DfsBilgisayar'dan almıştım. Ama en hızlısı Toshiba P300'müş sanırım. Önceden bilsem onu alırdım.
Seagate 1 TB HDD ve 120 GB Patriot kullanıcısıyım. Eskiden sadece HDD vardı ve Windows ona kurulu olduğu için ses çıkartmıyordu. Şimdi SSD içine kurulu. Çalışmaya başlarken ses çıkartabiliyor, sonra geçiyor.

Sistemi uzerine kurmayacaksaniz Seagate alin gitsin. O diskteki dosyalari kullandiginizda hafif ses yapıyor sadece.
Katılıyorum arşiv olarak kullanacaksanız Seagate tercih edilir.Sürekli yazma/okuma olmayacağı için.

Katılıyorum arşiv olarak kullanacaksanız Seagate tercih edilir. Sürekli yazma/okuma olmayacağı için.

Hocam eski hikayeli oyunları oynuyorum sürekli. Yani günde 4 saat falan okuma ve yazma yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…