Çözüldü 1TB HDD sistemde görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OrSPg

Decapat
Arkadaşlar harici hard disk almıştım dosyaları yedeklemek için. Sonra RAW'a dönüştü o disk aniden kabloyu çektiğim. Onunla uğraşırken bir uygulamada yanlışlıkla 1 TB HDD format yaptım ama direk 0'dayken iptal ettim. Sonra PC görmemeye başladı Aygıt Yöneticisi'nden aktif hale getirdim.
Ama hala dosyalar bölümüne gelmedi. Format vs dememenizi rica ediyorum çünkü içinde önemli dosyalarım vardı harici diske onları yedeklemem gerekiyor.

Dosya Ekleri

• 1726785064692.png
    38,9 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sağ tık menüsünde hangi seçenekler var?

Bunlar var.

Tamamdır sorunu çözdüm CMD'den şu komutları uyguladım.
Diskpart.
List disk.
Select disk 1 (burada 1 yerine USB belleğin solundaki numarayı gireceğiz.)
Clean.
Create Partition primary.
Format FS = FAT32 label="Technopat" quick.
Assign.
Exit.
Exit.
Ama maalesef dosyaları kaybettim. Ama EaseUS adlı uygulama sayesinde geri getirdim. Böyle bir sorun yaşarsanız buradan faydalanmanız dileği ile ❤
Not: Uygulama ücretliymiş sonradan fark ettim. Şimdi ontrack, recovery my files, R Studio bu uygulamaları deneyeceğim.

Sürücüye harf ataman gerekiyor sagtık yeni birim olması lazım YouTube'da bir sürü videosu var.

Sağ tık menüsünde hangi seçenekler var?

Bunlar var.

Tamamdır sorunu çözdüm CMD'den şu komutları uyguladım.
Diskpart.
List disk.
Select disk 1 (burada 1 yerine USB belleğin solundaki numarayı gireceğiz.)
Clean.
Create Partition primary.
Format FS = FAT32 label="Technopat" quick.
Assign.
Exit.
Exit.
Ama maalesef dosyaları kaybettim. Ama EaseUS adlı uygulama sayesinde geri getirdim. Böyle bir sorun yaşarsanız buradan faydalanmanız dileği ile ❤
Not: Uygulama ücretliymiş sonradan fark ettim. Şimdi ontrack, recovery my files, R Studio bu uygulamaları deneyeceğim.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…