Akifimsin Hectopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #21 356280 dedi: Takılır niye takılmasın. HDD yerleri standarttır. Eğer PC'in değişik ise araştırmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Bir de zahmet olmazsa hard disk in yerini atacağım videoda bulabilir misiniz arkadaşlarıma gösterdim yuvası yok satın almalısın dediler.
356280 dedi: Takılır niye takılmasın. HDD yerleri standarttır. Eğer PC'in değişik ise araştırmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Bir de zahmet olmazsa hard disk in yerini atacağım videoda bulabilir misiniz arkadaşlarıma gösterdim yuvası yok satın almalısın dediler.
C Cavid888 Decapat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 99 Yer Baku Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #22 Akifimsin dedi: Bilgisayarı kardeşim ile kullanıyorum ve hard disk alacağım, ancak 1TB yeterli olur mu yoksa 2 TB mi alsam karar veremedim. Yükleyeceğim oyunlar RDR 2, GTA 5, The Crew 2. biraz da arkadaşlar arasında CS:GO filan yüklerim. Genişletmek için tıkla... 1 TB yeterli olacaktır.
Akifimsin dedi: Bilgisayarı kardeşim ile kullanıyorum ve hard disk alacağım, ancak 1TB yeterli olur mu yoksa 2 TB mi alsam karar veremedim. Yükleyeceğim oyunlar RDR 2, GTA 5, The Crew 2. biraz da arkadaşlar arasında CS:GO filan yüklerim. Genişletmek için tıkla... 1 TB yeterli olacaktır.
Akifimsin Hectopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #23 Arkadaşlarım hdd in buraya takıldığını söylüyorlar sizce doğrumu Dosya Ekleri IMG-20220321-WA0023.jpeg 94,9 KB · Görüntüleme: 31