1TB M.2 SSD disk önerisi

Bütçe
MAX 2000TL

Ybaha

Hectopat
Merhaba,
Laptopumda 500GB SK Hynix M.2 SSD kullanıyorum ve az gelmeye başladı. 2. M.2 yuvasına 1TB SSD almayı düşünüyorum ve samsugun 970 EVO Plus modeline denk geldim. Fiyat bandı olarak Max 1800-2000TL civarında bir SSD öneriniz var mıdır? Bağlantısını verdiğim SSD sizce yeterli gelir mi? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür eder iyi sosyaller dilerim.
SSD linki: https://www.amazon.com.tr/Samsung-970-EVO-PLUS-NVMe/dp/B07MBQPQ62/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=83A2Y0BBQEGT&keywords=m.2+ssd&qid=1656695814&sprefix=m.2+ss,aps,274&sr=8-5&th=1

Son düzenleyen: Moderatör:
Alabiliyorsanız :

2K'nın üstüne çıkamıyorsanız :

İncehesap Gaming Gecesine bakmayı da unutmayın. Belki istediğiniz türde bir SSD indirime girer.

Bu arada aşağıda attığım üçlünün geçmiş fiyatlarına bakarsanız daha düşük olduklarını görürsünüz. Aceleniz yoksa beklemekte fayda olabilir.

Yanlış hatırlamıyorsam EVO PLUS'ın içeriğini Samsung değiştirmişti. O yüzden eski üretimler kadar iyi performans veremiyordu.

PCI-e 3.0 destekli bir laptop kullanıyorum ondan dolayı 2K üstü modelleri alsam da çok işime yarayacaklarını düşünmüyorum ama tavsiyeler için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…