Specialized Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 1.337 Çözümler 21 12 Aralık 2023 #11 EfoWars dedi: NV2'de DRAM yok, Exceria G2'de var. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın attığı link G2 değil galiba veya ben göremedim yanlış mıyım?
EfoWars dedi: NV2'de DRAM yok, Exceria G2'de var. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın attığı link G2 değil galiba veya ben göremedim yanlış mıyım?
Ken Ouchi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 2.182 Çözümler 11 12 Aralık 2023 #12 Specialized dedi: Hocam arkadaşın attığı link G2 değil galiba veya ben göremedim yanlış mıyım? Genişletmek için tıkla... Evet hocam G2 Plus modelini attım. Daha iyi versiyonu.
Specialized dedi: Hocam arkadaşın attığı link G2 değil galiba veya ben göremedim yanlış mıyım? Genişletmek için tıkla... Evet hocam G2 Plus modelini attım. Daha iyi versiyonu.
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.320 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 12 Aralık 2023 #13 Specialized dedi: Hocam arkadaşın attığı link G2 değil galiba veya ben göremedim yanlış mıyım? Genişletmek için tıkla... Değil ama onda da var.
Specialized dedi: Hocam arkadaşın attığı link G2 değil galiba veya ben göremedim yanlış mıyım? Genişletmek için tıkla... Değil ama onda da var.
Specialized Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 1.337 Çözümler 21 12 Aralık 2023 #14 Kioxia olanı aldım arkadaşlar, teşekkür ederim yardımınız için umarım aradaki farka değer Specialized dedi: Kioxia olanı aldım arkadaşlar, teşekkür ederim yardımınız için umarım aradaki farka değer Genişletmek için tıkla... Almamdan 1 saat sonra Web'e özel %10 indirim getirmişler sağ olsunlar, yarın iade etsem tekrardan bu indirimi yakalayabilir miyim sizce? Son düzenleme: 12 Aralık 2023
Kioxia olanı aldım arkadaşlar, teşekkür ederim yardımınız için umarım aradaki farka değer Specialized dedi: Kioxia olanı aldım arkadaşlar, teşekkür ederim yardımınız için umarım aradaki farka değer Genişletmek için tıkla... Almamdan 1 saat sonra Web'e özel %10 indirim getirmişler sağ olsunlar, yarın iade etsem tekrardan bu indirimi yakalayabilir miyim sizce?
LorrieNN Hectopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 6.655 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Aralık 2023 #15 Specialized dedi: Almamdan 1 saat sonra Web'e özel %10 indirim getirmişler sağ olsunlar, yarın iade etsem tekrardan bu indirimi yakalayabilir miyim sizce? Genişletmek için tıkla... Hocam 170 lira için uğraşmayın bence.
Specialized dedi: Almamdan 1 saat sonra Web'e özel %10 indirim getirmişler sağ olsunlar, yarın iade etsem tekrardan bu indirimi yakalayabilir miyim sizce? Genişletmek için tıkla... Hocam 170 lira için uğraşmayın bence.
Specialized Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 1.337 Çözümler 21 12 Aralık 2023 #16 LorrieNN dedi: Hocam 170 lira için uğraşmayın bence. Genişletmek için tıkla... Sanırım öyle yapacağım uğraşmaya değmez gibi evet, teşekkür ederim tekrardan.
LorrieNN dedi: Hocam 170 lira için uğraşmayın bence. Genişletmek için tıkla... Sanırım öyle yapacağım uğraşmaya değmez gibi evet, teşekkür ederim tekrardan.