1TB oyun için kullanılacak sağlam HDD önerisi

Boss.exe

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selamlar sadece oyun yükleyip çalıştırmak için 1TB HDD arıyorum. Fiyat çok da önemli değil ama sağlam beni uzun süre götürecek ve biraz da hızlı olursa sevinirim.

Çok fazla para vermek istemiyorum nereden baksan arada 3 kat fiyat farklı oluyor 1TB HDD arasında çok fiyat farkı yok o yüzden bütçe önemli deil yazdım.
Tamam kaç lira verebilirsin onu söylersen yardımcı olayım. 2025’de harddisk çekilecek çile değil. SSD’ler eskisi kadar pahalı değil.

M2 slotu yoktur.

Arkadaşlar öncelikle selamlar sadece oyun yükleyip çalıştırmak için 1TB HDD arıyorum. Fiyat çok da önemli değil ama sağlam beni uzun süre götürecek ve biraz da hızlı olursa sevinirim.

Bütçe - anakart söylerseniz önerelim.

Tamam kaç lira verebilirsin onu söylersen yardımcı olayım. 2025'te hard disk çekilecek çile değil. SSD'ler eskisi kadar pahalı değil.

M.2 slotu yoktur.

Max 2000TL, sadece oyun oynayacağım için pek takmıyorum hocam kafama.

Peki bu SSD'yi güvenerek alabilir miyim baanm 1 yıl sonra sıkıntı çıkarmasın biraz daha uzun vadeli istiyorum.

Peki bu SSD'yi güvenerek alabilir miyim baanm 1 yıl sonra sıkıntı çıkarmasın biraz daha uzun vadeli istiyorum.

Anakartınızda M2 slotu var mı ? Atılan yerine şunu öneririm. Hızları düşük olabilir fakat DRAM içerdiği için ömrü daha uzundur.

Sağ olun hocam M.2 slotuna bir bakayım dönüş yapacağım.

Kioxia 960Gb Exceria 555Mb-540Mb-S Sata3 2.5" 3D Nand Ssd (Ltc10Z960Gg8) Harddisk

Tamam bunu al geç bu paraya en sağlam sata ssd bende kullanıyorum. M2 slotun olmadığını varsayıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…