swisha Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #21 Akira.exe dedi: Ürünleri umarım açmamışsınızdır. Ekran kartını hiç hesap edemedim kusura bakmayın... Genişletmek için tıkla... Sorun yok SSD daha kargolanmamisti iptal ettim dönüştürücü kargoda gelince iade edeceğim sağ olun.
Akira.exe dedi: Ürünleri umarım açmamışsınızdır. Ekran kartını hiç hesap edemedim kusura bakmayın... Genişletmek için tıkla... Sorun yok SSD daha kargolanmamisti iptal ettim dönüştürücü kargoda gelince iade edeceğim sağ olun.
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.361 Çözümler 72 4 Mart 2025 #22 swisha dedi: Sorun yok SSD daha kargolanmamisti iptal ettim dönüştürücü kargoda gelince iade edeceğim sağ olun. Genişletmek için tıkla... Sevindim Gerçekten kusura bakmayın. SATA SSD alacaksanız Samsung'tan başka marka almayın.
swisha dedi: Sorun yok SSD daha kargolanmamisti iptal ettim dönüştürücü kargoda gelince iade edeceğim sağ olun. Genişletmek için tıkla... Sevindim Gerçekten kusura bakmayın. SATA SSD alacaksanız Samsung'tan başka marka almayın.
swisha Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #23 Akira.exe dedi: Sevindim gerçekten kusura bakmayın. SATA SSD alacaksanız Samsung'tan başka marka almayın. Genişletmek için tıkla... Vallahi direk sistemi değiştireceğim bu gidişle RAM aldım bir de SSD de alsam 3500 TL param gidecek bir hazır sistem veya toplama alacağım sanırım çok soğudum çünkü PC'den veya anakart değiştireceğim
Akira.exe dedi: Sevindim gerçekten kusura bakmayın. SATA SSD alacaksanız Samsung'tan başka marka almayın. Genişletmek için tıkla... Vallahi direk sistemi değiştireceğim bu gidişle RAM aldım bir de SSD de alsam 3500 TL param gidecek bir hazır sistem veya toplama alacağım sanırım çok soğudum çünkü PC'den veya anakart değiştireceğim