1TB SSD içeren sistem önerisi

Daha fazla  
İyi Sosyaller.
Kendime masaüstü bilgisayar dizmek istiyorum. Kullanma amaçlarım oyun oynamak, kickten yayın açmak ve basit seviyede video editlemek. İsteklerim en az 1 TB SSD olsun oyunlarda kasma, donma takılma olmasın. Bana bu sistem için önerdiğiniz parçaları ve de varsa linkleri atar mısınız? Bütçe sorunum yok.

Düzenleme: Şöyle bir sistem buldum nasıl sizce?

Son düzenleme:
CPU: 9950x3d
GPU: 5090
Anakart: MSI MPG X870E CARBON
Ram: Corsair Dominator Titanium 2x32 64gb 6000mhz cl30
SSD: Samsung 9100 PRO
Sıvı Soğutma: DeepCool Mystıque 360mm
PSU: Enermax Revolution 1650w
Kasa: NZXT H9 ELİTE

Bütçe sınırı olmadığı için en tepe modelleri koydum. Kasayı zevkinize göre değiştirebilirsiniz. Parçaların sığmasına dikkat edin.

Hocam https://www.amazon.de/-/tr/dp/B0DVC8M9B6/ref=ast_sto_dp_puis bu sistem nasıl sizce?

Almanyadaysanız hazır almayın derim fiyatlar zaten uygun model imkanı yüksek elle alın istediğiniz gibi yapın.
İlk defa masaüstü pc alıcam toplamak hakkında hiçbir fikrim yok. Aldıktan sonra kasaya sığmazsa diye endişeleniyorum.

İlk defa masaüstü PC alacağım toplamak hakkında hiçbir fikrim yok. Aldıktan sonra kasaya sığmazsa diye endişeleniyorum.

Hocam kasaların ölçüleri var her yerde aynı sekilde ekran kartı ve soğutucularında desteklerinin hepsi yazar sorun olmaz baktığınız sürece i7 14700K almayın derim hala sorunlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…