1TB SSD önerisi

Bütçe
6000

kerembb

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yakın zamanda 1TB SSD almayı düşünüyorum
Benim kafamdan geçen ASUS ROG STRIX arion kutusu alıp içine soğutuculu 990 Pro takmak ama ROG STRIX arion ürünündede soğutucu termal ped varmış soğutuculu mu alsam soğutucusuz mu karar veremedim önerilerinizi bekliyorum veya 990 Pro yerine kaliteli ürün öneriniz varsa onlara da bakabilirim bütçe 6K civarı
(Oyun oynamak için alıyorum içine oyun yükleyeceğim)

WD Black de bakabilirsiniz, 990 istemiyorsanız. Veya Seagate baracuda serisinden.

Oyun oynamak için alıyorsanız bu kadar soğutucu masrafı ve en yeni model SSD harcaması bence israf olur. Ben olsam 970 EVO Plus alırdım. Hem kaliteli, hem dayanıklı hem de oyun oynarken diğerleriyle arada bir fark olacağını sanmıyorum. Bu şekilde daha çok depolama alanı sahibi de olursunuz.

O modelde ısınma kilitlenme gibi sorunlar olur mu hocam

Ben bu modeli aldım hem PS5 hem harici SSD kutusunda kullanabilmek amaçlı 980 pro 2 tb

1 TB 6K yerine 2 TB 4K F/P düşündüğüm için bu modeli önerdim hocam.
Hocam şöyle Asus arion kutusu1600tl
1tb Soğutuculu 990 pro 4000tl

Hocam onu mu önerirsiniz yoksa 970 Evo plus veya Kingston kc3000 mı

Eğer sadece oyun oynamak için ise ve sıklıkla yüksek kapasiteli bilgi işlenmesi/aktarımı bilgisayarda yapmayacaksan Gen 4 bence şart değil. Bu tarz kullanım için Gen 3 SSD'ler oldukça yeterli olacaktır. Geriye kalan bütçe ile daha büyük bir kapasite SSD alabilir veya bilgisayarınıza yükseltme için bütçenizi saklayabilirsiniz. Samsung, SSD konusunda en iyi markalardan birisidir o yüzden Samsung marka almanızı öneririm.
Eğer ki yinede Gen4 isterseniz 980 Pro'yu önerebilirim
Gen 3 SSD:Amazon.com.tr
Gen 4 SSD: Amazon.com.tr

Bende oyun için SSD önerisi konusu açtığımda bunu önerdiler, aldım. Diğerlerini bilmiyorum. Fakat bunu önerdilerse vardır bir bildikleri elbet bence.

O modelde ısınma kilitlenme gibi sorunlar olur mu hocam

Hocam şöyle Asus arion kutusu1600tl
1tb Soğutuculu 990 pro 4000tl

Hayır herhangi bir sorunu yok. Samsung bu işte en iyilerden. Oyun için fazlasıyla yeterli sizi üzmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…