Oası doğru. Ama bir işlemci sunulmadığı için dengeli kullanılsın dedim ki bu şekilde hareket edilse ve Ryzen 3100'e geçilse bile yeterli olacaktır. Varsayım üzerinden hareket ediyorum tabii.
Oası doğru. Ama bir işlemci sunulmadığı için dengeli kullanılsın dedim ki bu şekilde hareket edilse ve Ryzen 3100'e geçilse bile yeterli olacaktır. Varsayım üzerinden hareket ediyorum tabii.
Islemcim Ryzen 5 2600. ve anakrtim galiba gen 4 destegi yok soylediginiz kadariyla dogru anlamisimsir umarim. Yani gen 4 bir SSD alsam dahi o hizlarda calismicak anakart desteginden dolayi yani anakart degisimi yapmadigim taktirde gen 3 bir SSD takmam lazim.
@Uchiha Shisui hocamın da dediği gibi bence anakartı da değiştirin. Hem ileride Ryzen 5600X tarzı bir işlemciye yükseltmek için önünüzü açmış olursunuz.
@Uchiha Shisui hocamın da dediği gibi bence anakartı da değiştirin. Hem ileride Ryzen 5600X tarzı bir işlemciye yükseltmek için önünüzü açmış olursunuz.
Islemcim Ryzen 5 2600. ve anakrtim galiba gen 4 destegi yok soylediginiz kadariyla dogru anlamisimsir umarim. Yani gen 4 bir SSD alsam dahi o hizlarda calismicak anakart desteginden dolayi.