1TB Taşınabilir HDD önerisi

Bütçe
1500

403976

Megapat
Makaleler
6
İçine sadece oyun atacağım için hızının yüksek olmasını istiyorum, eski Samsung HDD'm 30 MB hızlarda olduğu için yenisini alacağım fakat sitelerde çoğunun hızı yazmıyor. Bildiğiniz güzel performanslı taşınabilir HDD varsa atarsanız çok iyi olur.

WD My Passport serisi sizi üzmez. Bütçe belirtmediğiniz için tavsiye edebilirim sanırım.

WD My Passport serisi sizi üzmez. Bütçe belirtmediğiniz için tavsiye edebilirim sanırım.

1709145202046.png

Gözünüzden kaçmış olmalı, tavsiyeniz için teşekkür ederim. Uzun süreli kullanımda sorun yaratmaz değil mi?

Eki Görüntüle 2128616

Gözünüzden kaçmış olmalı, tavsiyeniz için teşekkür ederim. Uzun süreli kullanımda sorun yaratmaz değil mi?
Çok pardon, görmedim. Yaratmaz hocam, bu disk bende duruyor bazı arşiv dosyaları için. Hiçbir sorunu olmadı. Hem WD oldukça başarılı bir disk üreticisidir.

Çok pardon, görmedim. Yaratmaz hocam, bu disk bende duruyor bazı arşiv dosyaları için. Hiçbir sorunu olmadı. Hem WD oldukça başarılı bir disk üreticisidir.

Sorun değil :), şu an kullandığım Samsung HDD hızı bu şekilde olduğu için değişiyorumda ilk kez Samsung dışında farklı bi' markanın diskini kullanmak biraz garip gelebilir bana :D.

1709145356953.png

Testi tamamlayamadım bile o kadar eski.

Sorun değil :), şu an kullandığım Samsung HDD hızı bu şekilde olduğu için değişiyorumda ilk kez Samsung dışında farklı bi' markanın diskini kullanmak biraz garip gelebilir bana :D.

Eki Görüntüle 2128627

Testi tamamlayamadım bile o kadar eski.
Samsung'un da HDD'leri güzeldir ancak kendisi bence SSD konusunda daha öne çıkan bir firma. HDD konusunda WD ve Seagate'in(Barracuda hariç) daha iyi iş çıkardığını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı