Uygulama çok basit. Amatörce tasarlanmışa benzeyen bir arayüzü var. İçinde de oyun skor gibi sitelerde bulunan oyunlar var. Bu oyun yüz binden fazla kez indirilmiş. Reklam geliriyle vs. de adam parayı kırmıştır tahminimce. Kodlama bilgim pek yok ama ben de bu tarz bir oyun yapmak istiyorum. Tavsiyeniz var mı?
Uygulama çok basit. Amatörce tasarlanmışa benzeyen bir arayüzü var. İçinde de oyun skor gibi sitelerde bulunan oyunlar var. Bu oyun yüz binden fazla kez indirilmiş. Reklam geliriyle vs. de adam parayı kırmıştır tahminimce. Kodlama bilgim pek yok ama ben de bu tarz bir oyun yapmak istiyorum. Tavsiyeniz var mı?
Telif yiyebilirsiniz birde adamın çok para kazandığını düşünmüyorum 3 yılda falan anca 100k indirilmiş tir ama isterseniz youtube da eğitim videoları mevcut olabilir
Ben yazılım okumak istiyorum ileride o yüzden şuan meslekte kodlama dersleri felan görüyorum. Arkadaşım chatgpt ve diğer kaynaklardan yardım alarak böyle bir oyun yapmıştı.
Ben yazılım okumak istiyorum ileride o yüzden şuan meslekte kodlama dersleri felan görüyorum. Arkadaşım chatgpt ve diğer kaynaklardan yardım alarak böyle bir oyun yapmıştı.
İlk önce İngilizceni minimum b1 seviyesine getirmen lazım
Buradaki oyunlar unity ile yapılmış, unity derslerine bakarak başlayabilirsin
3d modeller ya için de blender kullanabilirsiniz
İlk önce İngilizceni minimum b1 seviyesine getirmen lazım
Buradaki oyunlar unity ile yapılmış, unity derslerine bakarak başlayabilirsin
3d modeller ya için de blender kullanabilirsiniz
Hocam bazen matematiksel işlem yapmam gerekiyor. Örneğin if kullanırken yanına yazacağım matematiksel işlemi yazamıyorum sayısal zekam çok yok zaten Yada bazen hangi kodu kullanacağımı bile unutuyorum. Bunu kodlama dersime giren hocama sorduğumda profesyonel değilsin zaten unutman normal kodlamaya biraz kendini ver düzelir diyor.