Çözüldü 1X SATA güç çıkışını 2, 3, 4, 6 vb. çıkışlara çevirmek mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hayır anakartınız ne kadar depolama giriş yeri varsa o kadar takılabilir.

Benimkimde 3 tane var.

Artı -1 Eksi
Selamlar. 1X SATA güç çıkışını 2, 3, 4, 6 vb. çıkışlara çevirmek mümkün mü? Teşekkürler.

PSU'da mı 1X SATA var demek istedin? Eğer PSU'nun çıkışları yetmezse Molex'ten SATA'ya dönüştürücü alabilirsin. PSU beslerse hiçbir sıkıntı da olmaz.

Yok MOLEX değil. Nasıl anlatırım bilmiyorum da şöyle bir şey var mı?

1x dişi sata girişi, ucunda 6x erkek sata var. Dişi girişe PSU'daki SATA güç portunu takıyoruz 6x erkek sata oluyor.

Ayrıca MSI MAG 600W PSU ve bunun civarı PSU'larda Molex girişi var mı?

Hemen hemen her PSU da bulunur Molex çıkışı. Molex'ten çoklaman daha sağlıklı olur.

Hemen hemen her PSU da bulunur Molex çıkışı. Molex'ten çoklaman daha sağlıklı olur.
Tamamdır. Teşekkür ederim. Molex çıkışından çoklayacağım o zaman. Anakartta 6 SATA girişi var fakat benim PSU'da 2 tane SATA güç girişi var. Molexten çoklarım ben de.

Ayrıca uzay sistem toplayacağım için kasa fanı falan olmayacak, molex için bir sorun yaratmaz değil mi bu? Yanlış bilmiyorsam molex girişi fanlar için kullanılıyor.

Molex girişi sadece fan için kullanılmıyor. Molex çıkışından 5, 7, ve 12v kanallarında elektrik alabilirsiniz. Fan, LED, dönüştürücü, ekran kartı güç kablosu vs. eklentiler takılabilir.

Molex girişi sadece fan için kullanılmıyor. Molex çıkışından 5, 7, ve 12v kanallarında elektrik alabilirsiniz. Fan, LED, dönüştürücü, ekran kartı güç kablosu vs. eklentiler takılabilir.
E ekran kartına güç çıkışı için kullanılabiliyor ise ben neden yeni PSU alıyorum ki? Eski bir PSU var, ona gidip ekran kartı pin çeviricisi alıp takabilirim sonuçta. Ha bir de anakart işlemcisi 8pin istiyor ama benim güç kaynağım 4pin, sorun yaratır mı? Çevirici ile halledilir mi ya da direkt taksam çalışır mı?

Ayrıca molex çıkışının max watt değeri ekran kartının 6+2 (veya 6) pin çıkışının watt değerine uyuyor mu ki? Sorun yaratmasın sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…