1x16 GB DDR4 RAM önerisi

Minker

Hectopat
Yer
Singapur
Anakart
H510Mhp 2.0
İşlemci
i5 11400F
Son düzenleyen: Moderatör:

Diğer :

Diğer:

Hocam hangisi sizce (size göre) uyumluluk açısından sorun olmaz değil mi?

Hocam hangisi sizce uyumluluk açısından sorun olmaz değil mi?
Sanırım bazı anakartlar çok seçici oluyor.
Sorun çıktığını çok nadir gördüm ama RAM konusunda uyumlulukla ilgili kimse %100 garanti veremez. O linkini eklemiş olduğunuzun aynısını bulsanız bile uyumluluk sorunu çıkabilir.

Kingstonla ilgili daha fazla teknik detay için. :

Sanırım bazı anakartlar çok seçici oluyor.
sorun çıktığını çok nadir gördüm ama RAM konusunda uyumlulukla ilgili kimse garanti veremez. O linkini eklemiş olduğunuzun aynısını bulsanız bile uyumluluk sorunu çıkabilir.

Anladım hocam bakalım seçersem alacağım, kullandığım RAM stoklarda bulamadığım için kötü oldu.

Anladım hocam bakalım seçersem alacağım, kullandığım RAM stoklarda bulamadığım için kötü oldu.
İçiniz biraz rahat etsin diye bir mesaj daha yazayım.
Normalde temel değerler farklı bile olsa RAM ler uyumlu bir şekilde çalışabilir ve sorun çıkmaz.
Bilendenal.com dan alacak olursanız telefonla da çok yardımcı olurlar, gerekirse değiştirirler..

Hocam bütçe yeter tam aynı olursa daha içime siner gibi bu site görmedim hiç güvenilir mi alabilirim?

Benim bildiğim kadarıyla güvenilir. N11, Hepsiburada gibi sitelerde de satış yapıyorlardı. İnternette "Nethouse güvenilir mi?" diye aratırsan forumlarda hakkında yazılmış olanları görebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı