Kingston HyperX Fury HX432C16FB4/16 16 GB DDR4 3200 MHz CL16 Oyuncu Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
HP 7EH68AA V6 16 GB 3200 MHz U-DIMM Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Kingston HyperX Fury HX432C16FB4/16 16 GB DDR4 3200 MHz CL16 Oyuncu Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
HP 7EH68AA V6 16 GB 3200 MHz U-DIMM Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Sanırım bazı anakartlar çok seçici oluyor. Sorun çıktığını çok nadir gördüm ama RAM konusunda uyumlulukla ilgili kimse %100 garanti veremez. O linkini eklemiş olduğunuzun aynısını bulsanız bile uyumluluk sorunu çıkabilir.
Sanırım bazı anakartlar çok seçici oluyor. sorun çıktığını çok nadir gördüm ama RAM konusunda uyumlulukla ilgili kimse garanti veremez. O linkini eklemiş olduğunuzun aynısını bulsanız bile uyumluluk sorunu çıkabilir.
İçiniz biraz rahat etsin diye bir mesaj daha yazayım.
Normalde temel değerler farklı bile olsa RAM ler uyumlu bir şekilde çalışabilir ve sorun çıkmaz.
Bilendenal.com dan alacak olursanız telefonla da çok yardımcı olurlar, gerekirse değiştirirler..
En kaliteli veri depolama ürünleri ve A-DATA RAM DIMM 16GB DDR4 XPG 3200MHZ GAMMIX D30 RED ürünü Nethouse'da sizlerle! Hemen gelin, fırsatları kaçırmayın.
En kaliteli veri depolama ürünleri ve A-DATA RAM DIMM 16GB DDR4 XPG 3200MHZ GAMMIX D30 RED ürünü Nethouse'da sizlerle! Hemen gelin, fırsatları kaçırmayın.
Benim bildiğim kadarıyla güvenilir. N11, Hepsiburada gibi sitelerde de satış yapıyorlardı. İnternette "Nethouse güvenilir mi?" diye aratırsan forumlarda hakkında yazılmış olanları görebilirsin.