Önerileriniz için teşekkürler ancak hiç Toyota Corolla cross veya Volkswagen T-Roc önerilmedi internette araştırırken bu 2 model gözüme güzel gözükmüştü acaba kronik sorunları mı var neden hiç önerilmedi.
Önerileriniz için teşekkürler ancak hiç Toyota Corolla cross veya Volkswagen T-Roc önerilmedi internette araştırırken bu 2 model gözüme güzel gözükmüştü acaba kronik sorunları mı var neden hiç önerilmedi.
Corolla cross sifiri o butceye gelmiyor diye saymadim. 1 2 yasinda sifir ayarinda crosslar var 2 milyona. Ondan iyisi yok zaten. E-CVT sanzimani muadilsiz.
Corolla cross sifiri o butceye gelmiyor diye saymadim. 1 2 yasinda sifir ayarinda crosslar var 2 milyona. Ondan iyisi yok zaten. E-CVT sanzimani muadilsiz.
Aracta sorunsuzluk on plandaysa Corolla Cross en mantiklilarindan birisidir fakat ayni butcede konfor, yalitim ve kaporta vs kalitesi olarak daha iyileri var Corolla Cross un en buyuk artisi motor sanziman sorunsuzlugudur, diger arac seceneklerinden aldigim aracin garantisi bittikten sonra da kullanirim diyorsaniz Corolla Cross daha mantikli olabilir, psa grubu araclarini da onermem.
Abi alabilirsen vw Tiguan yada pejo 3008 olabilir yada Citroen C4x Ford puma Skoda kamiq yani Çin malı alma o toplara girmeyin kendini kanıtlamış araba alırsanız daha iyi olur
Fransızları Allah'a havale ediyorum son olaylardan bağımsız otomotiv sektörünün kara lekeleri ne yaptıkları araba düzgün değil, ne kalitesi var ne başka birşey. yani öyle şeyler geçiyor ki aklımdan söylemek istediğim ama yazamıyorum. puma asla güzel bir araba değil 1.0 motor var eğer kuga almıyorsanız daha ucuz diye puma asla almayın. birde vw fiyatlandırmaları yüzünden şuan favorim güney kore arabaları.
ben önerirken konforu ve opsiyonu ön planda tutarak diğer alanlarda sınıfta kalmayan modelleri saydım t-roc kötü değil ama videolarına bakarsanız testlerde motoru falan överler halbuki çok nettir ucu ucuna taşır motoru. alacaksanız daha düzgün birşey alın. ikinci el düşünürseniz çok daha lüks bulabilirsiniz. çok uzak olmayan geçmişte 1300 bandında 4*4 1.6 benzin 250 beygirlerde olması lazım içi kırmızı deri bir önceki kasanın makyajlı modellerinden tucson bulmuştum siz birde bütçeyi 2000 e çekin valla ben bile heyecanlandım yani kjfshekheho. sıfır araç alırken bakmanız gerek şey araçtan aldığınız zevktir bunu yapanda arabayla olan fiziksel bağlantınız. yeni araçlar o kadar soğuk ki ne zevk veriyor sürmesi ne de heyecanlandırıyor.
Oea14 evet orası psa gurubu motorları için ön takım komple sokuluyor şase demiri on çamurluk hepsi sökülüp ordan tamir edliyor şuan Tiguan yada yada Ford Kuga Toyota SUV alinablir