₺2.000-2.500 ATX Bilgisayar Kasası Önerisi

Hagoromo

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, kullandığım bilgisayar kasası, Everest Rampage Redsky MidT ATX kasa. Yalnız ben geçen günlerde B550 Gaming Edge Wi-Fi anakart aldım. Hala kargoda. Bu kartın kasaya uyup uymama durumu nedir?
Bir de kasa tavsiyelerinize açığım zira elimdeki kasa için yorumlar oldukça kötüymüş internette. Bütçe olarak 2-2.5K'ya da çıkabilirim.

Bu marka fazla önerilmiyor. Bir kasa ne kadar dandik olabilir ki diyebiliriz fakat fanlar, içindeki dahili güç kaynağı vb. dandik olabiliyor.
Bir de nedense bu markanın adı bana ucuz ve boğuk ses çıkaran hoparlör markalarını anımsatıyor :D

Corsair 5000D için fan eklemesi yapmanı öneririm eğer alırsan. Zira sadece 2 adet fan ile geliyor. Phanteks için sadece 1 adet egzoz fan yeterli olur.

Ayrıca şu anki kasan muhtemelen anakart için uyumlu.

Arkadaşlar özellikle 3 model arasında kaldım son bir danışıp ona göre istemeye karar verdim bilgisayardan yeni yeni anlamaya başlıyorum araştırarak dediğim gibi önceki kasam çok kötüymüş aslında bir de egzoz fan vs pek anlamıyorum üstünde uğraşmaya gerek olmayan iyi bir kasa istiyorum, son olarakdan düşündüğüm 3 kasa var sıralayayım size:
1-ASUS TUF 501
2-Phanteks Eclipse P500A
3-Cooler Master TD500
Hangisini önerirsiniz yoksa fark etmez mi?

Son düzenleme:
Arkadaşlar özellikle 3 model arasında kaldım son bir danışıp ona göre istemeye karar verdim bilgisayardan yeni yeni anlamaya başlıyorum araştırarak dediğim gibi önceki kasam çok kötüymüş aslında bir de egzoz fan vs pek anlamıyorum üstünde uğraşmaya gerek olmayan iyi bir kasa istiyorum, son olarakdan düşündüğüm 3 kasa var sıralayayım size:
1-ASUS TUF 501
2-Phanteks Eclipse P500A
3-Cooler Master TD500
Hangisini önerirsiniz yoksa fark etmez mi?
GT501'de manyetik toz filtresi falan varmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı