B ByHaX Decapat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #1 Oyunlarda kullanmak amacıyla bir klavye arıyorum. CS2, Valorant, LoL gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum, tavsiyeleriniz nedir?
Oyunlarda kullanmak amacıyla bir klavye arıyorum. CS2, Valorant, LoL gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum, tavsiyeleriniz nedir?
focevher Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.254 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #2 Biraz çıkıp MCHOSE G75 Pro almak en mantıklı seçenek olacaktır hocam.
laurits Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 320 26 Ağustos 2025 #3 Bütçe çıkarsa dengi yok. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr
Bütçe çıkarsa dengi yok. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr
I Incisive Megapat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 127 29 Ağustos 2025 #4 Siyah modeli ile aynılar mı? Çünkü siyahta v3 yazmıyor switch. laurits dedi: Bütçe çıkarsa dengi yok. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla...
Siyah modeli ile aynılar mı? Çünkü siyahta v3 yazmıyor switch. laurits dedi: Bütçe çıkarsa dengi yok. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla...