2.000-2.500 TL Temu klavye önerisi

Ace 68 güzel alınır Madlions kronik sorunu var diyorlar gerisi hakkında bilgim yok.
Bu bütçede machenike ve Royal Kludge bakmana gerek yok
Gamenote da alınmaz madler kronik sorunlu bunların arasından ace68 alınır ama manyetik klavye.
Tamamdır çok teşekkür ederim o zaman hepsini eledim ace68 ile g75 pro arasından seçim yapacağım artık, amacım oyun oynamak ve günlük takılmak sadece tasarıma mı bakıp karar vermeliyim ikisi arasında?

Tamamdır çok teşekkür ederim o zaman hepsini eledim ace68 ile G75 Pro arasından seçim yapacağım artık, amacım oyun oynamak ve günlük takılmak sadece tasarıma mı bakıp karar vermeliyim ikisi arasında?

Ne tür oyunlar oynuyorsun?

Tamamdır çok teşekkür ederim o zaman hepsini eledim ace68 ile G75 Pro arasından seçim yapacağım artık, amacım oyun oynamak ve günlük takılmak sadece tasarıma mı bakıp karar vermeliyim ikisi arasında?

G75 Pro daha iyi yazma ve kullanım sağlıyor ace68'in tek avantajı manyetik olması G75 Pro'yu öneririm.

Hocam karışık belirli oynadığım bir oyun türü yok %50 rekabetçi CS2 tarzı %50 hikayeli RDR2 tarzı diyelim. Bir de bu alacağım klavyeler şu anki kşavyemden daha iyi olur değil mi kalite açısından, şu anki klavyem Monster Pusat K3 Pro.

G75 Pro alabilirsin. Ace 68 özelliği sadece rekabetçi oyunlar için CS 2 de zaten kullanamazsınız snap tap özelliğini falan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı