Priviyet Putin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.715 Çözümler 11 25 Şubat 2025 #1 2500 TL'ye Razer Viper V3 HyperSpeed buldum ama bundan daha iyi bir seçenek var mı?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.599 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #2 Priviyet Putin dedi: 2500 TL'ye Razer Viper V3 HyperSpeed buldum ama bundan daha iyi bir seçenek var mı? Genişletmek için tıkla... Tutus sekliniz ne acaba?
Priviyet Putin dedi: 2500 TL'ye Razer Viper V3 HyperSpeed buldum ama bundan daha iyi bir seçenek var mı? Genişletmek için tıkla... Tutus sekliniz ne acaba?
Priviyet Putin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.715 Çözümler 11 25 Şubat 2025 #3 kxy dedi: Tutus sekliniz ne acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam palm ve claw grip arası, ne tamamen parmaklarımı yatırıyorum ne de çok fazla pençe şeklinde tutuyorum tam ortası. Elim normalden büyük bu arada
kxy dedi: Tutus sekliniz ne acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam palm ve claw grip arası, ne tamamen parmaklarımı yatırıyorum ne de çok fazla pençe şeklinde tutuyorum tam ortası. Elim normalden büyük bu arada
DiyarTq Decapat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #4 Priviyet Putin dedi: Hocam palm ve claw grip arası, ne tamamen parmaklarımı yatırıyorum ne de çok fazla pençe şeklinde tutuyorum tam ortası. Elim normalden büyük bu arada. Genişletmek için tıkla... Glorious mouse model o alabilirsin iyi bir marka 1.1 bin TL'ye buldum bin TL ise cebinde dursun.
Priviyet Putin dedi: Hocam palm ve claw grip arası, ne tamamen parmaklarımı yatırıyorum ne de çok fazla pençe şeklinde tutuyorum tam ortası. Elim normalden büyük bu arada. Genişletmek için tıkla... Glorious mouse model o alabilirsin iyi bir marka 1.1 bin TL'ye buldum bin TL ise cebinde dursun.
Priviyet Putin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.715 Çözümler 11 25 Şubat 2025 #5 DiyarTq dedi: Glorious mouse model o alabilirsin iyi bir marka 1.1 bin TL'ye buldum bin TL ise cebinde dursun. Genişletmek için tıkla... Hocam kablosuz istiyorum, kablolu olsa o fiyata güzel model evet
DiyarTq dedi: Glorious mouse model o alabilirsin iyi bir marka 1.1 bin TL'ye buldum bin TL ise cebinde dursun. Genişletmek için tıkla... Hocam kablosuz istiyorum, kablolu olsa o fiyata güzel model evet
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.599 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #6 Priviyet Putin dedi: Hocam palm ve claw grip arası, ne tamamen parmaklarımı yatırıyorum ne de çok fazla pençe şeklinde tutuyorum tam ortası. Elim normalden büyük bu arada Genişletmek için tıkla... Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse 30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Biraz geciyor ama degecektir.
Priviyet Putin dedi: Hocam palm ve claw grip arası, ne tamamen parmaklarımı yatırıyorum ne de çok fazla pençe şeklinde tutuyorum tam ortası. Elim normalden büyük bu arada Genişletmek için tıkla... Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse 30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Biraz geciyor ama degecektir.
EmirHene Hectopat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 3.030 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #7 kxy dedi: Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse 30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Biraz geciyor ama degecektir. Genişletmek için tıkla... Bütçe yeterse bu yetmezse mad R.
kxy dedi: Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse 30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Biraz geciyor ama degecektir. Genişletmek için tıkla... Bütçe yeterse bu yetmezse mad R.
DiyarTq Decapat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #8 Priviyet Putin dedi: Hocam kablosuz istiyorum, kablolu olsa o fiyata güzel model evet. Genişletmek için tıkla... 2.500'e kablosuz modeli bulunuyor diye biliyorum ama o kadar eder mi bilemem.
Priviyet Putin dedi: Hocam kablosuz istiyorum, kablolu olsa o fiyata güzel model evet. Genişletmek için tıkla... 2.500'e kablosuz modeli bulunuyor diye biliyorum ama o kadar eder mi bilemem.
EmirHene Hectopat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 3.030 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #9 DiyarTq dedi: 2.500'e kablosuz modeli bulunuyor diye biliyorum ama o kadar eder mi bilemem. Genişletmek için tıkla... Değmez atılan modeller daha iyi.
DiyarTq dedi: 2.500'e kablosuz modeli bulunuyor diye biliyorum ama o kadar eder mi bilemem. Genişletmek için tıkla... Değmez atılan modeller daha iyi.
Priviyet Putin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.715 Çözümler 11 25 Şubat 2025 #10 kxy dedi: Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse 30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Biraz geciyor ama degecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam mouse biraz ince ve küçük gibi geldi ama, benim elim normal bir insana göre daha büyük o yüzden biraz daha kalıplı bir mouse önerebilir misiniz? Mouse küçük değil derseniz attığınızı alacağım
kxy dedi: Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse 30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Biraz geciyor ama degecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam mouse biraz ince ve küçük gibi geldi ama, benim elim normal bir insana göre daha büyük o yüzden biraz daha kalıplı bir mouse önerebilir misiniz? Mouse küçük değil derseniz attığınızı alacağım