Merhaba arkadaşlar, uygun fiyat/performans odaklı bir monitör arıyorum. Çok oyun oynayan birisi değilim, bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim daha çok okul, yazılım işleri ve dizi-film için kullanacağım 2K-3K bandında monitör öneriniz var mıdır?
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Merhaba arkadaşlar, uygun fiyat/performans odaklı bir monitör arıyorum. Çok oyun oynayan birisi değilim, bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim daha çok okul, yazılım işleri ve dizi-film için kullanacağım 2K-3K bandında monitör öneriniz var mıdır?
@Saint Lucia kral senin öneri ve yardımlarını çok gördüm. Benim için bir önerin var mıdır ? 3.5 k ya kadar çıkabilirim. Oyundan ziyade ofis işleri ağırlıklı bir monitör arıyorum.
Kral senin öneri ve yardımlarını çok gördüm. Benim için bir önerin var mıdır? 3.5 k ya kadar çıkabilirim. Oyundan ziyade ofis işleri ağırlıklı bir monitör arıyorum.
Teşekkür ederim. Evet herhangi bir hz limitim yok, arada tek tük kafa dağıtmak için oynuyorum. İnch olarak da bir limitim yok ama program ağırlıklı olacağı için daha iyi hakim olabilmek adına curved aklıma daha çok yatıyor.
Bunu buldum, kendi sitesinde indirime girmiş Casper Excalibur 23.8” Monitör Modeli - Casper
Teşekkür ederim. Evet herhangi bir Hz limitim yok, arada tek tük kafa dağıtmak için oynuyorum. İnch olarak da bir limitim yok ama program ağırlıklı olacağı için daha iyi hakim olabilmek adına Curved aklıma daha çok yatıyor.
Bunu buldum, kendi sitesinde indirime girmiş Casper Excalibur 23.8” Monitör Modeli - Casper
Aman aman uzak dur. Casper, Monster, Rampage, Game Booster falan filan bunlar çöp oğlu çöp. Para israfı olur.
Oyunculukta varsa işin içinde önerilen Asus VP monitörü alabilirsin. Ayrıca bende ikinci monitör olarak kullanıyorum kendisini. 2 sene önce almıştım. Hoparlörü tatmin etmiyor. FPS oyunları için sağlam sayılmaz. Renkler kaliteli. Siyahlar bir tık kötü. Parlaklık gece yeterli. Çok aydınlık ortam için yetersiz.
Bütçesine göre iyidir. Öneririm.
Eğer 75Hz'ye düşeceksek.
Trendyol'da indirimde olduğu için Philips 272E2FA/00 Monitör öneririm. Renkleri güzeldir ve 27 inç. 24 inç olanı 4K alınmaz.
TUF serisine pek sıcak bakmıyorum. Alıcıya karışmam. Fakat iyi değiller. Pazar payında bulunmak için B sekmentinde üretilmiş giriş seviyesi monitör TUF'lar.
Asus VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms (Analog+Display+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Asus Vp 24inch ıps panel bir tane buldum 3.3k şuan f/p olarak galiba en iyisi
TUF serisine pek sıcak bakmıyorum. Alıcıya karışmam. Fakat iyi değiller. Pazar payında bulunmak için B sekmentinde üretilmiş giriş seviyesi monitör TUF'lar.
Asus VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms (Analog+Display+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
ASUS VP 24inch IPS panel bir tane buldum 3.3K şu an F/P olarak galiba en iyisi