2.000-3.000 TL arası monitör önerisi

Sonkalan00

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, uygun fiyat/performans odaklı bir monitör arıyorum. Çok oyun oynayan birisi değilim, bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim daha çok okul, yazılım işleri ve dizi-film için kullanacağım 2K-3K bandında monitör öneriniz var mıdır?

Teşekkür ederim, şahsen ıps e fark vermek çokta kullanmayacağım bir özeliik için geri planda benim için yine de sağ ol

@Saint Lucia kral senin öneri ve yardımlarını çok gördüm. Benim için bir önerin var mıdır ? 3.5 k ya kadar çıkabilirim. Oyundan ziyade ofis işleri ağırlıklı bir monitör arıyorum.

Son düzenleme:
Kral senin öneri ve yardımlarını çok gördüm. Benim için bir önerin var mıdır? 3.5 k ya kadar çıkabilirim. Oyundan ziyade ofis işleri ağırlıklı bir monitör arıyorum.

Elbette yardımcı olurum.
Oyunculuk son planda senin için. Bu yüzden 75 Hz monitör de tercih edilebilir.
Hz ve inç olarak bellirli bir kriterin var mı?

Teşekkür ederim. Evet herhangi bir hz limitim yok, arada tek tük kafa dağıtmak için oynuyorum. İnch olarak da bir limitim yok ama program ağırlıklı olacağı için daha iyi hakim olabilmek adına curved aklıma daha çok yatıyor.
Bunu buldum, kendi sitesinde indirime girmiş Casper Excalibur 23.8” Monitör Modeli - Casper

Aman aman uzak dur. Casper, Monster, Rampage, Game Booster falan filan bunlar çöp oğlu çöp. Para israfı olur.

Oyunculukta varsa işin içinde önerilen Asus VP monitörü alabilirsin. Ayrıca bende ikinci monitör olarak kullanıyorum kendisini. 2 sene önce almıştım. Hoparlörü tatmin etmiyor. FPS oyunları için sağlam sayılmaz. Renkler kaliteli. Siyahlar bir tık kötü. Parlaklık gece yeterli. Çok aydınlık ortam için yetersiz.
Bütçesine göre iyidir. Öneririm.

Eğer 75Hz'ye düşeceksek.
Trendyol'da indirimde olduğu için Philips 272E2FA/00 Monitör öneririm. Renkleri güzeldir ve 27 inç. 24 inç olanı 4K alınmaz.

Tamam kral, sağolasın asus vp bakıyorum. Asus tuf gaming modelleri ne de bakıyorum. Bu ikisinden birini alacağım.

Tamam kral, sağ olasın ASUS VP bakıyorum. ASUS TUF Gaming modelleri ne de bakıyorum. Bu ikisinden birini alacağım.

TUF serisine pek sıcak bakmıyorum. Alıcıya karışmam. Fakat iyi değiller. Pazar payında bulunmak için B sekmentinde üretilmiş giriş seviyesi monitör TUF'lar.

Asus Vp 24inch ıps panel bir tane buldum 3.3k şuan f/p olarak galiba en iyisi
TUF serisine pek sıcak bakmıyorum. Alıcıya karışmam. Fakat iyi değiller. Pazar payında bulunmak için B sekmentinde üretilmiş giriş seviyesi monitör TUF'lar.

F/P sayılmasa da iş görüyor. 2 sene önce 1.300TL'ye baktığın yerden bende almıştım. Bir kusuru yok. Aynı aldığım gün gibi çalışıyor hala köşemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…