S Sonkalan00 Decapat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #11 Fiyatlar uçtu gidiyor, kimse tutamıyor artık. Umarım benim monitör de senin ki gibi iyi çıkar. F/p sayılmaz demissin de senin f/p dediklerin hangileri
Fiyatlar uçtu gidiyor, kimse tutamıyor artık. Umarım benim monitör de senin ki gibi iyi çıkar. F/p sayılmaz demissin de senin f/p dediklerin hangileri
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.114 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #12 Sonkalan00 dedi: Fiyatlar uçtu gidiyor, kimse tutamıyor artık. Umarım benim monitör de senin ki gibi iyi çıkar. F/P sayılmaz demissin de senin F/P dediklerin hangileri Genişletmek için tıkla... MSI F/P olarak görüyorum. Mağazadan almak daha avantajlı. Dell G2422HS çok zam gördü. Yine de beğendiğim kaliteli monitör. Gigabyte geçen ay 3.5K'ya gerilemişti. Tam bir F/P. Bunlara bütçen yetiyorsa düşün.
Sonkalan00 dedi: Fiyatlar uçtu gidiyor, kimse tutamıyor artık. Umarım benim monitör de senin ki gibi iyi çıkar. F/P sayılmaz demissin de senin F/P dediklerin hangileri Genişletmek için tıkla... MSI F/P olarak görüyorum. Mağazadan almak daha avantajlı. Dell G2422HS çok zam gördü. Yine de beğendiğim kaliteli monitör. Gigabyte geçen ay 3.5K'ya gerilemişti. Tam bir F/P. Bunlara bütçen yetiyorsa düşün.