Kullandığım klavye yüzünden fareye yer kalmadığı için %75 klavye arıyorum. Klavyenin açık renkli ve sessiz olması (Silver switch vb.) Çok önemli, mümkünse de kablosuz olursa çok iyi olur. Bütçe maksimum 3.200 civarı.
Aklımda da bu tarz bir şey var.
Kullandığım klavye yüzünden fareye yer kalmadığı için %75 klavye arıyorum. Klavyenin açık renkli ve sessiz olması (Silver switch vb.) Çok önemli, mümkünse de kablosuz olursa çok iyi olur. Bütçe maksimum 3.200 civarı.
Aklımda da bu tarz bir şey var.
Yine kampanyalar ile bunuda alabilirsiniz hem istediğiniz gibi beyaz renk seçeneğide mevcut:Hocam maalesef iki teklifi de geri çevireceğim. Sistemi yavaş yavaş beyaza çeviriyorum o yüzden beyaz olmasa bile genelinin açık renk olması çok önemli benim için. TOP75 in kasası da açık renk olsaydı tam istediğim klavyeydi ama işte.
MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Gri - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-1)
Alüminyum üst kapak kullanan Z75S, yüksek hassasiyet ve üstün dokunma kalitesi sağlayan şık, tek parça bir tasarıma sahiptir.www.gaming.gen.tr
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Navy Blue Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-2A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr
VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
En üstteki cidden güzelmiş, herhangi bir kötü yorumu vs. var mıdır ona göre almayı düşüneceğim.
Aynı kampanyalar Gaming.gen.tr içinde geçerli diye biliyorum bütçesini zorlamadan hatta uyguna gelecek şekilde X75 alabilir.Gayet iyi klavye. X75 icin zorlamaniz biraz daha iyi olabilir ama. Soket kalitesi daha iyi. Knob olması da avantaj.
Bence de X75 daha iyi ama benim en büyük sıkıntım mouse'a yer kalmaması. Ve Z75 biraz daha küçük olduğu için yerden mi yoksa görüntüden mi feragat edeceğim arada kaldım.Gayet iyi klavye. X75 icin zorlamaniz biraz daha iyi olabilir ama. Soket kalitesi daha iyi. Knob olması da avantaj.
Seslerine bu iki videodan bakabilirsin.