2.000 - 3.000TL'ye canlı ders için telefon mu bilgisayar mı alınmalı?

GencayBilir

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Canlı dersler için ve liseye geçeceğim için bir telefon almam gerekiyor. Ancak şu an kötü de olsa bir bilgisayarım var ve idare edebiliyorum.

Yaklaşık 2.000 - 3.000TL bütçem var. Bu bütçe ile 720P60FPS yayın & kayıt ile kendi paramı mı kazansam, yoksa telefon mu alsam?

Şu an halihazırda yaptığım yazılımlar var ve bilişim sektöründe de e-spor var. Bilgisayar alırsam hem yazılım yapmış olacağım hem de yayın vs. açabileceğim. Siz hangi yolu seçmemi önerirsiniz?

Not: 13 yaşındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Samotne Ciasteczka

P40 Lite veya P Smart 2021 önerme. P Smart 2021'de Kirin 710 kullanmış Huawei, bir bıkmadı şu çipsetten.

Realme 7 alınabilir 3000TL bütçe ile.

Bütçeni biraz daha biriktirebilirsen tabii ki bilgisayar daha iyi olur ancak telefon ile bilgisayarın yeri aynı değil.

Tablet düşünebilirsiniz.
Bu fiyatlarda Realme 7 almanızın mantıklı olduğunu düşünüyorum.

İpad alırsan daha işini görecektir.

Kendimden örnek vereyim. Ben telefondan EBA'ya bağlanmaya çalışıyorum ama hep bir sorun çıkıyor. Zoom'dan giriyorum mecburen ama EBA'dan girmezseniz yok yazılıyormuşsunuz. İyi kötü bir dizüstü almanızı tavsiye ederim.

Ama şimdiden uyarayım teknolojiden pek anlamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…