2.000-4.000 TL'ye mekanik klavye önerisi

Bütçe
2000-4000
Yer
Liège
Daha fazla  
Meslek
Müh.
Klavyeler eskisi gibi değil. Artık bir sürü çeşit, renk, switch ve sınırsız özellikler var. Öyle eskisi gibi toplamda 5-6 tane switch yok. İşte bu karmaşa insanı yoruyor, bak bak bir yere kadar, yetişemiyorum. Ben de sizlere danışmaya karar verdim.

Bütçe aşağı yukarı bu şekilde. Gerçekten değecekse biraz daha çıkarım. Ama şu sıralar meşhur olan aşırı özellikli, şöyle böyle klavyelere de çok ihtiyacım yok. Yazı yazmayı seviyorum, FPS oyunları oynuyorum. Genel ihtiyaç bu şekilde.

• Kaliteli ve uzun ömürlü switchleri olsun,
  • Ses tekerleği olsun,
  • İllaki klasik olmasına gerek yok; düşük profil (Low-profile) klavyeler de hoşuma gidiyor.
  • "Hot swappable" olması çok elzem değil, ama olsa iyi olur.
  • Bonus olarak da bilek desteği olursa çok iyi olur. Klavyenin kendisinde yoksa, önerdiğiniz klavyeye uygun bir bilek desteği önerebilirsiniz.

Şu an switch olarak Cherry MX red kullanıyorum, ses ve tokluk olarak benzer klavyeler önerebilirsiniz.
Veya gönlünüzden geçen daha farklı karakteristiğe sahip bir switch de olur.

Bu özelliklere uygun klavye önerilerinizi rica ederim.

Not: Mümkünse Türkiye'den gelsin, hızlıca alabileceğim bir klavye olsun. AliExpress vs. yurt dışından sipariş vermeye karşı değilim ama sadece gerçekten değeceğine düşündüğünüz klavyeleri buradan önerirseniz sevinirim.

Bu klavye güzel duruyor teşekkürler. Bunun RX Red ve NX Snow diye 2 farklı switch tipi varmış. Bilgisi olan var mıdır, hangisi tavsiye edilir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı