Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
2.000,00₺

hayaldeolan

Kilopat
Makaleler
1
MSI MPG B550 GAMING Carbon Wi-Fi, Ryzen 5 5600X ve RTX 3060 ya da RTX 3070 için PSU tavsiyesi almak istiyorum.

RTX 3000 serili ekran kartı düşünüyorum. PSU wolt en az kaç olmalı bilmiyorum ama PSU olarak istediklerim şunlar;
  1. En az ne kadarlık bir wolt gerek bilmiyorum. Wolt size ait.
  2. RGB, LCD ve LED ekran, renk illa şu felan olsun demiyorum. Güç ve kullanım yönünden kaliteli ve iyi olsun. Gider renk felan önemsiz.
  3. 80+ Gold yada 80+ Platinum en az olsun.
  4. PFC olsun.
  5. Anakartım 8+4 pin imiş biri öyle dedi. 8+4 pine uyumlu olması gerekmiş.
  6. Kablo tipi nasıl olacak bilmiyorum. Tam modüler, yarı modüler, moduler olmayan. Hangisi olacak bilmiyorum.
  7. Kaliteli olsun.
  8. Tavan fiyat 2.000, 00₺ ama illa bu fiyata yakın olması gerekmiyor daha uygun da iyi PSU olabilir.

@Paytak Penguen hocam yazdıklarımı okudunuz mu? Yoksa yazmak için yazdınız?
Hocam ben bu markayı daha önce hiç duymadım. Nasıldır acaba? İstediğim özellikler bunda var.

Hocam ben bu markayı daha önce hiç duymadım. Nasıldır acaba? İstediğim özellikler bunda var.
Seasonic alabilirsin, tavsiye ederim. Marka çok kaliteli. Hatta Asus ve bir çok markaya PSU üretiyor. Yani senin kaliteli bildiğin Asus Rog, Thor PSU lar Seasonic tarafından üretiliyor. En üst seviye bir PSU.

Bulabileceğin en kaliteli markalardan birisi PSU konusunda.
RTX 3070 için 750 W bir PSU yeter fazlasıyla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…