Merhaba arkadaşlar, 1000 TL'ye monitörümü satmak üzereyim. Sizlerden 2000 TL'ye alabileceğim monitör önerilerini bekliyorum. Fiyat performans ürünü olursa sevinirim. Bir de bu ölü piksel şans işi mi yoksa kalite işi mi?
ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
2000 TL'ye IPS monitör yok gibi. En ucuz bunu bulabildim.
Ölü piksel şans işi. 20 bin TL'lik monitörde alsan ölü piksel çıkabiliyor maalesef.
En tutarlı renkleri üretmesi için üretilen 23,8″ diyagonal monitörle gerçeğe yakın kalitede aksiyonla dolu bir oyun deneyimi yaşayın. Artık IPS paneli sayesinde muhteşem görüntülerin ve ultra geniş…
Merhaba arkadaşlar, 1000 TL'ye monitörümü satmak üzereyim. Sizlerden 2000 TL'ye alabileceğim monitör önerilerini bekliyorum. Fiyat performans ürünü olursa sevinirim. Bir de bu ölü piksel şans işi mi yoksa kalite işi mi?
En tutarlı renkleri üretmesi için üretilen 23,8″ diyagonal monitörle gerçeğe yakın kalitede aksiyonla dolu bir oyun deneyimi yaşayın. Artık IPS paneli sayesinde muhteşem görüntülerin ve ultra geniş…
IPS olarak HP X24ih tek seçenek gibi duruyor. 1 MS GTG olması bile rekabetçi oyunlar için çok iyi. Ölü piksel konusu şans işi ancak bazı modellerde çıkma ihtimalleri diğer modellere göre daha fazla olabiliyor, MSI G241 gibi. Ancak gece kullanırım diyorsanız VA panellere bir göz gezdirmenizi öneririm. Bu fiyattaki neredeyse hiçbir IPS karanlık alanlarda siyah renkler bakımından sizi tatmin edemez diye düşünüyorum.