Kratosmanos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.241 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Malatya 27 Mart 2022 #11 alicanakgul dedi: Bu sistemi sipariş ettim WTCN-ROCK/AMD RYZEN 5 1600 (AF)/GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC| ITOPYA.COM Fiyatların pahalanmasından korkuyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Haklı bir endişe hocam. Sizin bilebileceğiniz bir durum ancak G3'ün altındaki çıkıntılar beni rahatsız etmediği için ben G3 alırdım sanırım.
alicanakgul dedi: Bu sistemi sipariş ettim WTCN-ROCK/AMD RYZEN 5 1600 (AF)/GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC| ITOPYA.COM Fiyatların pahalanmasından korkuyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Haklı bir endişe hocam. Sizin bilebileceğiniz bir durum ancak G3'ün altındaki çıkıntılar beni rahatsız etmediği için ben G3 alırdım sanırım.
alicanakgul Megapat Katılım 12 Eylül 2015 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #12 Kratosmanos dedi: Haklı bir endişe hocam. Sizin bilebileceğiniz bir durum ancak G3'ün altındaki çıkıntılar beni rahatsız etmediği için ben G3 alırdım sanırım. Genişletmek için tıkla... Sanırıım daha iyi bir öneri gelmesse bende G3 alacağım
Kratosmanos dedi: Haklı bir endişe hocam. Sizin bilebileceğiniz bir durum ancak G3'ün altındaki çıkıntılar beni rahatsız etmediği için ben G3 alırdım sanırım. Genişletmek için tıkla... Sanırıım daha iyi bir öneri gelmesse bende G3 alacağım