Gecenlerde Xigmatek 600W bir PSU buldum. Su anda onu kullanıyorum ama surekli kendi kendine kapandigindan dolayi yeni bir PSU'ya gecme fikrindeyim. 2.000 lira civarinda bir bütçem var.
MSI MAG A600DN 600W 80 PLUS 120MM FAN GÜÇ KAYNAGI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG A600DN 600W 80 PLUS 120MM FAN GÜÇ KAYNAGI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Su anda gordugum en makul PSU bu. Forumda birkac konuda kotulemisler ama baska bir alternatif soylememisler maalesef, yardimci olabilirseniz sevinirim.
DN ve BNL serisi MSI'ın kalitesiz serilerinden. PSU ucuza veya kötüye gelmez, arkadaşların attıkları güzel ama FSP'ye iyi olduğunu bariz söyleyebilirim. Çok uzmanı sayılmam.Gecenlerde Xigmatek 600W bir PSU buldum. Su anda onu kullanıyorum ama surekli kendi kendine kapandigindan dolayi yeni bir PSU'ya gecme fikrindeyim. 2.000 lira civarinda bir bütçem var.
MSI MAG A600DN 600W 80 PLUS 120MM FAN GÜÇ KAYNAGI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG A600DN 600W 80 PLUS 120MM FAN GÜÇ KAYNAGI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Su anda gordugum en makul PSU bu. Forumda birkac konuda kotulemisler ama baska bir alternatif soylememisler maalesef, yardimci olabilirseniz sevinirim.
Dn ve bnl serisi MSI'ın kalitesiz serilerinden. PSU ucuza veya kötüye gelmez, arkadaşların attıkları güzel ama FSP'ye iyi olduğunu bariz söyleyebilirim. Çok uzmanı sayılma.
Genel olarak marka iyi ve son kalite olabilir ama model hakkında bilgim yok. Tek bildiğim model aralarında FSP olan, oyüzden birşey diyemem. Oysa markaya kalsa MSI'da çok iyi PSU'lara sahip ve çok popüler ama DN serisi ucuz mal. Bitfenix için kötü demiyorum.Yani bence BitFenix markası iyi ve güvenilir bir marka, neden diye soracak olursanız. Yurt dışında fiyat/performans ürünleri var. Belki bu ülke de tanınmıyor olabilir ancak ürünlerini kullananlan insanlar nerede ise hiç şikayet etmiyorlar. Corsair gibi markaların PSU'ları devasa fiyatlara satılıyor, o yüzden hiç gerek yok.
BitFenix markası iyi ve güvenilir bir marka
Genel olarak marka iyi ve son kalite olabilir ama model hakkında bilgim yok. Tek bildiğim model aralarında FSP olan, o yüzden bir şey diyemem. Oysa markaya kalsa MSI'da çok iyi PSU'lara sahip ve çok popüler ama dn serisi ucuz mal. BitFenix için kötü demiyorum.
Marka değil, model önemli. Bpa 600W ile A600dn, hatta High Power Bronze eco 600W arasında kalite olarak pek de bir fark yok. Üçü de giriş seviye, düşük kaliteli ve grup regülasyonlu modeller.