Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 25 Şubat 2021 #21 SON FX BÜKÜCÜ dedi: Dostum bu sistemi alacağım, Sence PSU çok mu kalitesiz? Genişletmek için tıkla... PSU konusunda bilgim yok ama @RPM hocam iyi bilir PSUları.
SON FX BÜKÜCÜ dedi: Dostum bu sistemi alacağım, Sence PSU çok mu kalitesiz? Genişletmek için tıkla... PSU konusunda bilgim yok ama @RPM hocam iyi bilir PSUları.
SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 25 Şubat 2021 #22 Dark Lord of the Sith dedi: PSU konusunda bilgim yok ama @RPM hocam iyi bilir PSU'ları. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arkadaşlar beni çok korkuttu yok PSU değiştir PSU patlayabilir falan diye. @RPM hocam Frisby FOEM 450W PSU değiştirmeliyim mi? Son düzenleme: 26 Mart 2021
Dark Lord of the Sith dedi: PSU konusunda bilgim yok ama @RPM hocam iyi bilir PSU'ları. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arkadaşlar beni çok korkuttu yok PSU değiştir PSU patlayabilir falan diye. @RPM hocam Frisby FOEM 450W PSU değiştirmeliyim mi?