2.000 TL anakart önerisi

Bütçe
2000
A520 kullandım 5600 ile 2 yıl. Net alınır tavsiye ederim. Şuandada a620 kullanıyorum. Gigabyte üzmez

hocam bu yazdığım problem anakarttan dolayı değil midir?
İnanın pek bilgim yok anakartla ilgili. Özel bir konu açabilirsiniz bu sorun hakkında. Birde format ve bios güncellemeyi deneyin. Belki çözülür sorun

Eğer ikinci el takintiniz yoksa ikinci el B450 B550 anakartlar bakılabilir keza ikinci elde neredeyse marketlerde bile bulabileceğiniz MSI B450M-A Pro Max anakarti öneririm BIOS güncellemesiyle 5600 goruntu verir.

Hocam benim attığım mesajdan hangisi daha f/p

Hocam benim attığım mesajdan hangisi daha f/p
B550 çok daha mantıklı olur elbette. Çok daha iyi anakart. Ama eğerki 5600den sonrasına daha üst işlemci yerine direkt ddr5 geçerim diyosa ozaman a520 alıp keyfine bakar

Eğer ikinci el takintiniz yoksa ikinci el B450 B550 anakartlar bakılabilir keza ikinci elde neredeyse marketlerde bile bulabileceğiniz MSI B450M-A Pro Max anakarti öneririm BIOS güncellemesiyle 5600 goruntu verir.
Senin için sordum

bu konu hakkında bilgisi olan var mı

bu konu hakkında bilgisi olan var mı
Fikrim yok ama belki sıcaklıktan dolayıdır belki psudan yada çözüm format...

B550 çok daha mantıklı olur elbette. Çok daha iyi anakart. Ama eğerki 5600den sonrasına daha üst işlemci yerine direkt ddr5 geçerim diyosa ozaman a520 alıp keyfine bakar
Fiyat farkına deyecek ne var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…