2.000 TL APU sistem toplama

Bütçe
2000TL
Makaleler
8
Daha fazla  
2.000 TL bütçem var PC toplamak istiyorum (sadece kasa). PC toplama hakkında bilgisi olanlardan tavsiye almak istiyorum. İnternette güncel fiyatlarla 2.000 TL'lik bir toplama PC bulamadım. Lütfen yok işte 3 bin ver adam akıllı sistem topla falan demeyin. Pcye ayırdığım bütçe bu olmadı en fazla 100-200TL aşarım. Öncelikle PC'yi 3D çizim için kullanacağız AutoCAD gibi fakat render da almam gerekiyor. 1TB harddiskim var. Toplayacağım bilgisayar ilerde yükseltebileceğim bir şey olursa daha iyi olur. Şöyle bana önerebileceğiniz SSD'li ve APU işlemcili bir sistem var mı? Oyun oynamayacağımdan ekran kartı almayacağım ya da almam gerekiyor mu bilmiyorum. 3D render için iyi bir ekran kartı gerekmiyor diye biliyorum. O yüzden dahili grafik kartlı bir işlemci olursa işimi görür. Siz daha iyi bilirsiniz. Bir de internetten parça almak ne kadar sağlıklıdır yoksa Vatan'dan mı toplamalıyım?
Normalde laptop kullanıyordum (Casper Nirvana F600.7200U) fakat chipset arızası olduğu için 1500TL anakart değişimi dediler. İşlemci ve ekran karti anakart ile tümleşik olduğu için böyle bir fiyat istiyorlar. Bende bu parayı vereceğime PC toplarım daha iyi hem en azından anakart üzerinde bir sıkıntı oldu mu sadece anakart değişir cebimden KÂR ederim diye düşünüyorum. Bu yüzden PC toplamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…