2.000 TL civarı 600 - 650 watt PSU önerisi

750W olmaz mı? 12v kanalından 750W veriyor.
650W

750W olmaz mı? 12v kanalından 750W veriyor.
650W
Hocam High Power konusunda kararsızım sizce başarılı mıdır markaya değil modele bakmak lazım ancak yine de kararsızım, Deep Cool önerdiler bozuldu ondan dolayı iyi model olsun istiyorum, 2060 ve 5600 kullanıyorum sistemde ancak ileride yükseltirsem 750W çok iyi olur.

Hocam High Power konusunda kararsızım sizce başarılı mıdır markaya değil modele bakmak lazım ancak yine de kararsızım, Deep cool önerdiler bozuldu ondan dolayı iyi model olsun istiyorum, 2060 ve 5600 kullanıyorum sistemde ancak ileride yükseltirsem 750W çok iyi olur.

Bence alınır. 20 yıldan fazladır bu sektördeler. High Power markasıyla ilgili bilgi almak isterseniz…
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence alınır. 20 yıldan fazladır bu sektördeler. High Power markasıyla ilgili bilgi almak isterseniz…
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır hocam, benim bozuk PSU serviste şu an, iade olunca attığınız High Power 750W satın alırım teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı