2.000 TL civarı Bluetooth kulaklık önerisi

Gılgamış

Hectopat
Daha fazla  
Telefon ve tabletimde kullanacağım. Kulak üstü mü yoksa kulak içi mi kullanmalıyım bilmiyorum yaklaşık son 10 senedir falan bilgisayarda kulak üstü kullanıyorum ama telefonda hep kulak içi kullandım. Benim için çok fark etmez ama herhangi birinin avantajı veya dezavantajı varsa ona göre almak isterim. Bütçem yaklaşık 2 bin civarı daha üstüne çıkabileceğimi sanmıyorum. Özellikle hakkında çok fikrim yok. Genellikle müzik dinleyip video izleyeceğim ama çoğunlukla müzik dinlerim herhalde. Telefonda çok oyun oynamıyorum. Sesi dışarıya vermemesi önemli bir faktör benim için. Önerilerinizi bekliyorum :)
Sanırım bu iyi bir kulaklık ama çok araştırmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon Amerika dan bakınız, 4.5 ve üzeri rating alanlardan birini yorumlara Bakınız, o ürünün tr karşılaştırması ve fiyatını da inceleyiniz. Unutmayın en iyi kullanıcı değerlendirmesi amazonda bulursunuz, baktığınız bir ürüne 60k kişi yorum yapmıştır. Türkiye de bu tarz bir inceleme yoktur.

Amazon Amerika'dan bakınız, 4.5 ve üzeri rating alanlardan birini yorumlara bakınız, o ürünün TR karşılaştırması ve fiyatını da inceleyiniz. Unutmayın en iyi kullanıcı değerlendirmesi Amazon'da bulursunuz, baktığınız bir ürüne 60k kişi yorum yapmıştır. Türkiye de bu tarz bir inceleme yoktur.

Tamam da ne alaka.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı