2.000 TL civarı klavye önerisi

Makaleler
1
Ufaktan bakmaya başladığım için bütçe kesin değil, 1-2 ay sonra alacam zaten. Piyasayı biraz anlamak amaçlı açtım konuyu.

G75'in yok ama R75'te var biraz daha para eklemen lazım. Bu fiyata daha iyisi olma ihtimali var tam emin değilim. https://www.sinerji.gen.tr/royal-kl...usse-rgb-turkce-kablolu-gaming-klavye-p-55096
Sıkıntı değil hocam sadece varsa bakayım diye sordum hocam ben bulamadım o yüzden sordum.

Hocam RK75 deneyiminiz nasıl gidiyor memnun musunuz cihazdan?

Son düzenleme:
Sıkıntı değil hocam sadece varsa bakayım diye sordum hocam ben bulamadım o yüzden sordum.

Hocam RK75 deneyiminiz nasıl gidiyor memnun musunuz cihazdan?

Çok memnunum hocam daha İngilizce tuşlara alışamadığım için sorun yaşıyorum ama her şeyini ayrı ayrı beğendim. Rengi goruntusu falan çok iyi. Yazılımını webden yaptım indirdiğim programlar cihazı arıyor kısmında takılı kalıyor ona hala çözüm bulamadim ama webden de her şeyi yapabiliyorsun. Tuş hissiyatı falan aşırı güzel. Rengi ben mor olanindan aldım goruntusu çok hoş. Klavye ele tok geliyor oyle kuş gibi dandikmiş gibi değil. Keycapslerin harfleri saydam değil o yuzden ışık geçirmiyor o yüzden gece tuşlarin yerini bilmiyorsan sorun yaşayabilirsin. Parolpara ile 400TL indirimle alabiliyorsun eğer daha once kullanmadiysan bu da oldukça uygun yapiyor gozunu kırpmadan al diyebilirim.

Bir de kablosu soldan çıkıyor masa düze.

Doğrudur hocamda hiç duymamıştım parolparayı Sinerji'den alınan bütün cihazlar için mi geçerli yoksa bu klavyeye özel mi?

Ne alirsan al ilk alışverişinde geçerli. Ucuz bir ürün alırsan vereceği cashback miktarı düşüyor ancak fiyatı çok yükseltsende Max 400TL cashback veriyor. Uygulamasını indirip daha detaylı bir şekilde bilgi alabilirsin. Kendim mouse alırken kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…