2.000 TL civarı Rival 3 boyutlarında mouse önerisi

Bütçe
2000, 2500 tl
Makaleler
1
Yer
Detroit
Palm claw arası tutuyorum. Yüksek elo LoL oyuncusuyum. El ölçümü bilmiyorum ancak daha önceden Rival 3 kullanıyordum ve memnundum. Şu an Logitech G102 kullanıyorum Rival 3 kırıldı. Biraz küçük geliyor açıkçası. Rival 3 boyutu idealdir benim için. Merak ettiğim şey G102'den 2K 2.5k fiyatlarında başka bir mouse a geçmek değer mi, hissettirir mi? Eğer öyleyse önerilerinizi bekliyorum çok bilgim yok. Teşekkürler şimdiden dostlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence G102 varsa ve sorunsuzsa sıkıntı çıkarana kadar devam etmenizi öneririm sıkıntı çıkarınca değişirsiniz ama şimdiden almak istiyorsan G502 düşünebilirsin çok güzel mouse.

Bence G102 varsa ve sorunsuzsa sıkıntı çıkarana kadar devam etmenizi öneririm sıkıntı çıkarınca değişirsiniz ama şimdiden almak istiyorsan G502 düşünebilirsin çok güzel mouse.
Hocam ergonomik şekilde değil de düz olmasını istiyorum mouse un.

VXE R1 modellerine göz atabilirsiniz.

Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı? Peki hocam? Biraz baktığımda buldum. Bilgim yok dediğim gibi

Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı? Peki hocam? Biraz baktığımda buldum. Bilgim yok dediğim gibi.

Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı? Peki hocam? Biraz baktığımda buldum. Bilgim yok dediğim gibi.

O fiyata çıkılacaksa Scyrox V8 veya V6 alın hocam, benim dediğim model 500-1000TL daha ucuz, LoL'de sıkıntı çıkartmaz.

O fiyata çıkılacaksa Scyrox V8 veya V6 alın hocam, benim dediğim model 500-1000TL daha ucuz, LoL'de sıkıntı çıkartmaz.

Hocam bu Wraith markasını daha önce duymamıştım. Biraz bakındım kullanıcı yorumları oldukça olumlu gibi. Normalde bilinen markalar dışında (SS, Razer, Logitech) ürün almam ama sanırım sizin önerdiğinizi alacağım. VXE R1 ile bu modeller arasında fark nedir tam olarak? Aradaki fiyat farkına değecek kalite farkı varsa iyisini alayım bari.

Kendim r1SE+ kullanıyorum güncel olarak, 1000Hz fiyat performans bir mouse, 1400 TL'yi hak ediyor, rekabetçi oyunlarda da bir sıkıntı çıkarmadı şu ana kadar, şarjıda uzun gidiyor, Scyrox 15 gram daha hafif ve V8 ve V6 tutuş şekline göre değişiyor, V6 palm için V8 claw, ayrıca Scyrox 8K Hz kullanabiliyorsunuz sisteminiz yetiyorsa, zaten Scyrox v8, r1SE+ la aralarında 2 kat fiyat farkı var, bence r1SE+ tercih edin,

Sistem yetmesi ne anlama geliyor? Mouse Hz'ı ile sistemin ilgisi nedir?

Sistem yetmesi ne anlama geliyor? Mouse Hz'ı ile sistemin ilgisi nedir?

Diyelim ki işlemciniz ortalama, 8K dongle taksanız bile 2-3 k üstünü vermez, ayrıca işlemci kullanımınız artar, buna bağlı performans düşüklüğü yaşanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…