2.000 TL civarı Rival 3 boyutlarında mouse önerisi

Bütçe
2000, 2500 tl
Diyelim ki işlemciniz ortalama, 8K dongle taksanız bile 2-3 k üstünü vermez, ayrıca işlemci kullanımınız artar, buna bağlı performans düşüklüğü yaşanabilir.

i7 12700H var hocam. Çok soru soruyorum kusura bakmayın, palm claw arası tutuyorum. Relaxed claw olarak da geçiyor sanırım. V6 mı V8 mi tercih etmeliyim?

i7 12700H var hocam. Çok soru soruyorum kusura bakmayın, palm claw arası tutuyorum. Relaxed claw olarak da geçiyor sanırım. V6 mı V8 mi tercih etmeliyim?
Oyundan oyuna değişebilir hz değeri, fps inizede bağlı yani, ayrıca v8 tercih edebilirsiniz, yalnız eliniz çok büyükse v6 tercih edin,biraz size kalmış yani, ayrıca hz değeri için şu yazıya bi göz atın: https://www.technopat.net/sosyal/konu/r7-7500x-islemci-8k-hz-mouse-destekler-mi.3485889/?amp=1

Dediğiniz gibi sanki çok önemli değil lol için 8k Hz değeri. Daha çok valorant gibi oyunlarda kıymeti artıyormuş, birazcık bile olsa işlemciden yemesi de sıkıntı tabii. VXE R1 alacağım sanırım.

Dediğiniz gibi sanki çok önemli değil lol için 8k Hz değeri. Daha çok valorant gibi oyunlarda kıymeti artıyormuş, birazcık bile olsa işlemciden yemesi de sıkıntı tabii. VXE R1 alacağım sanırım.
VXE R1 onermem. Fiyatini haketmeyen bir mouse. MCU su iyi degil, malzeme kalitesi ve kaplaması rezalet. Rapoo VT9 Air alabilirsin.

@Yuiis hocam sizi mouse öneri konularında çok görüyorum. Sizin öneniz ne olur 1500TL Aralığında bütçede alsam? En kaliteli ne alabilirim palm claw arası tutuş için?

VXE R1 onermem. Fiyatini haketmeyen bir mouse. MCU su iyi degil, malzeme kalitesi ve kaplaması rezalet. Rapoo VT9 Air alabilirsin.
Tipi biraz ilginç geldi ama daha iyiyse alayım hocam.

Dedigim gibi hocam Rapoo VT9 Air veya MCHOSE A5 Ultra alabilirsin bunlar onerilir bu butcede. Kampanya ile A5 Ultra oldukca uyguna geliyor hatta. Butcenin en iyi 2 mousesi bunlar.

Kampanya nerede hocam? Çok teşekkür ederim bu arada önerileriniz için.

Konudaki yollari izleyin biraz ugrastiriyor ama fiyat guzel dusuyor.

Pembe dışında renk seçeneği stokta gözükmüyor hocam. Stoklar yenilenir mi acaba siteye de sorabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…