2.000 TL ile hangi ekran kartı alınmalı?

Bütçe
2000
Haftaya pazartesi işe başlıyorum 2000 TL'yi geçmeyecek Rust'ta 30 FPS Valorant'ta 75 100 arası FPS alabilecek bir kart önerir misiniz?
Sistemim:
R5 2600X.
8 GB 3000MHz RAM.

Rx 570 veya GTX 970 tarzı bir kart bulunabilir o bütçeyle.

Hocam aslında işten biriktirdiğiniz para ise biraz daha biriktirebilirsiniz. Ama bu bütçeye ikinci el temiz bir RX 570 4 GB alabilirsiniz.

Hocam aslında işten biriktirdiğiniz para ise biraz daha biriktirebilirsiniz. Ama bu bütçeye ikinci el temiz bir RX 570 4 GB alabilirsiniz.

Hocam 2. el almaktan korkuyorum en son dolandırılmıştım. Hangi testleri yapmam gerek önceki ekran kartımda 570 Ti yeniden onu kullanmayı çok isterim.

Hocam 2. el almaktan korkuyorum en son dolandırılmıştım. Hangi testleri yapmam gerek önceki ekran kartımda 570 Ti yeniden onu kullanmayı çok isterim.

Hocam o zaman sıfır alacaksanız yukarıdaki arkadaşın attığı RX 560'ı alabilirsiniz. Soğutması'da fena değil.

Hocalarım.

Yaşadığım yerde 2500 3000 TL arası ve daha yüksek fiyatlara satıyorlar 2 kartıda bana 2000 TL altı olacak şekilde önerir misiniz acaba?
RX550 iyi midir sizce? Grafikleri çok önemseyen biri değilim çok pixel olmasın azıcık detaylar gözüksün yeter orta ayarlarda oynasam yeter çoğu oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…