batuhan231
Picopat
Kule tipi tercihimdir o fiyata daha iyi sıvı soğutucu varsa söylerseniz düşünebilirim. Sıvı soğutucu da iyi olabilir. Ayrı olarak kasaya fan eklemeyi düşünüyorum, onunla uğraşmam. Kasa Stark S700 James Donkey, 5 7500F.
Sıvı soğutucu istiyorsan. Phantom spiritin stoğu kalmamış.Kule tipi tercihimdir o fiyata daha iyi sıvı soğutucu varsa söylerseniz düşünebilirim. Sıvı soğutucu da iyi olabilir. Ayrı olarak kasaya fan eklemeyi düşünüyorum, onunla uğraşmam. Kasa Stark S700 James Donkey, 5 7500F.
Kule tipi tercihimdir o fiyata daha iyi sıvı soğutucu varsa söylerseniz düşünebilirim. Sıvı soğutucu da iyi olabilir. Ayrı olarak kasaya fan eklemeyi düşünüyorum, onunla uğraşmam. Kasa stark S700 James Donkey, 5 7500F.
Bu atılanı alın,F/P.Bunu öneririm aktif olarak kullanıyorum sessiz çalışıyor yüke binince hafif ses yapıyor ama kulaklık takılı olunca hiç fark etmiyosun bile.Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Phantom Spirit alabilirsin.
Sıvı soğutucu istiyorsan. Phantom Spirit'in stoğu kalmamış.
Şöyle bir modelde yeterli olacaktır.Thermalright Assassin Spirit 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
Bunu öneririm aktif olarak kullanıyorum sessiz çalışıyor yüke binince hafif ses yapıyor ama kulaklık takılı olunca hiç fark etmiyosun bile.Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Bu atılanı alın,F/P.
Bunu alacağım galiba sağ olun.
360mm iyi bir sıvı soğutucu almayacaksanız, fiyatı gereği Thermalright Peerless Assassin 120 Black işinizi görür. Stokta olsaydı Phantom Spirit önerecektim.
Alın, firma kaliteli, ürün kaliteli. Hayırlı olsun şimdiden hocam.
@batuhan231, size ek bir kullanım tecrübesi söyleyeyim hocam. Phantom Spirit ile 9800x3D işlemcisini kullanılabilir düzeylerde tutabiliyoruz. Stres testlerinde 80 - 81 derecelerde geziyor. Çoğu oyunlarda bu derecelere yaklaşmıyor bile. 7500F işlemcisini çok rahat soğutur. Phantom Spirit ile Thermalright Peerless Assassin 120 arasında fark yok. 1 derece oynar belki.
Bu atılanı alın,F/P.