alleozdemir
Hectopat
Merhaba arkadaşlar,
Gamepower warcry kasam içerisinde 9 fan takılı. Hatta radyatörü bağlama yerine göre (yana dikey yaparsam önlü arkalı 6 fan takılıyor ama radyatörün ömründen yiyor) 12 adet 12Cm'lik fan takabiliyorum. 4 Adet'de 8cm fan takılı.
Sıvı soğutmam: SilverStone PF360mm radyatör.
Fanlarım:
Fanlarımı upgrade etmeyi düşünüyorum 9 adetini değişeceğiz. Elimde artı olarak 3 adet SilverStone Air blazer 120r var, bunları kullanacağız ve özellikleri şu şekilde:
Teknik özellikler:
Elimdeki SilverStone'ları kullanmayı düşünüyorum çünkü CFM'i gayet iyi (3 adet). Geri kalan 6 adet 12'CM'lik fanımın hepsini değişmek istiyorum. Yani 6 adet fan satın alacağım.
Marka model öneriniz var mı? Ses önemsiz, önemli olan soğukluk
aklımda ki model Artic P12 x3
Gamepower warcry kasam içerisinde 9 fan takılı. Hatta radyatörü bağlama yerine göre (yana dikey yaparsam önlü arkalı 6 fan takılıyor ama radyatörün ömründen yiyor) 12 adet 12Cm'lik fan takabiliyorum. 4 Adet'de 8cm fan takılı.
Sıvı soğutmam: SilverStone PF360mm radyatör.
Fanlarım:
- Sıvı soğutmanın üstünde 3 adet ASUS TUF GT301 içinden çıkan ASUS TUF ARGB fan / konum: Üst / yön: Egsoz.
- Gamepower silence ARGB 3 adet / konum: Yan / yön: Egsoz.
- Gamepower silence ARGB 3 adet / konum: Alt / yön: Giriş.
- 8cm standart fan 2 adet / konum: Egsoz / yön: Egsoz.
- 8cm standart fan 2 adet / konum: Arka bölme egzoz / yön: Egsoz.
Fanlarımı upgrade etmeyi düşünüyorum 9 adetini değişeceğiz. Elimde artı olarak 3 adet SilverStone Air blazer 120r var, bunları kullanacağız ve özellikleri şu şekilde:
Teknik özellikler:
| EAN | : 4710679811307 |
| Bağlantı | : 4Pin PWM fan & 4-1Pin ARGB (5V LED) |
| Fan Hızı | : 600 ~ 2200rpm ± %10 |
| Max Hava Akışı | : 93.97 CFM |
| Max Gürültü Seviyesi | : 35.6 dBA |
| Boyut | : 120mm (L) x 120mm (W) x 25mm (H) |
| Ürün Kodu | : SST-AB120R-ARGB |
Elimdeki SilverStone'ları kullanmayı düşünüyorum çünkü CFM'i gayet iyi (3 adet). Geri kalan 6 adet 12'CM'lik fanımın hepsini değişmek istiyorum. Yani 6 adet fan satın alacağım.
Marka model öneriniz var mı? Ses önemsiz, önemli olan soğukluk
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: