2.000 TL klavye önerisi

Bütçe
2000

ilovepattis

Hectopat
Maksimum 2K olacak sekilde, az olsa da sıkıntı yok.
Switch fark etmez, %60, %80 falan da fark etmez.
Güzel olsun yeter.
Gamepower Warlock compact red switch kullanıyorum. Memnundum ama sürekli bir sütün tuslar bozulup duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maksimum 2K olacak sekilde, az olsa da sıkıntı yok.
Switch fark etmez, %60, %80 falan da fark etmez.
Güzel olsun yeter.
Gamepower Warlock compact red switch kullanıyorum. Memnundum ama sürekli bir sütün tuslar bozulup duruyor
Red Switch : Gamepower Ogre RGB 60M Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları

Blue Switch :Gamepower OGRE RGB Mavi Swıtch Mekanik Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol

ben bu red switch modelini kullanıyorum fiyatına göre baya iyi incelemelerinede bakabilirsin

Gamepower var bende de suan, aldığımdan beri sürekli sorunları çıkıp çıkıp duruyor. Pek alasım yok yani benimde bir daha bu markadan. Warlock compact modelleri zaten hep kronik sorunlu diyorlardı.

Bu fena değil gibi duruyor ama markayı hiç duymadım.

Bunlardan herhangi birisi alınır mı?

Son düzenleme:
Gamepower var bende de suan, aldığımdan beri sürekli sorunları çıkıp çıkıp duruyor. Pek alasım yok yani benimde bir daha bu markadan. Warlock compact modelleri zaten hep kronik sorunlu diyorlardı.

Bu fena değil gibi duruyor ama markayı hiç duymadım.

Bunlardan herhangi birisi alınır mı?
Baktıklarınızdan hiçbiri alınmaz. Marka gayet güzel hocam custom klavyelerde hatta geçen yıllardan temuda Aula F75'in çılgınlığı yaşanıyordu. Bu ise onun bi küçüğü olan F65.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı