Herkese iyi günler dostlar. Sorum başlıkta da belirtildiği gibidir. Red-brown-blue, 3'ü de bana uygun. Ses konusunda pek derdim yok. Bu fiyat bandındaki en kaliteli ve en iyi klavyeyi istiyorum.
Corsair K70 RGB MK.2 Low Profile Rapidfire CH-9109018-TR Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Corsair K70 RGB MK.2 Low Profile Rapidfire CH-9109018-TR Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam Apex Pro İngilizce onu eliyorum. Apex 7 gözüme biraz kötü geldi fotodan kaynaklı olabilir. Corsair K70 ve K95 arasında çok fark var mıdır? K95 brown da önerildi arkadaşlarım tarafından.
Hocam Apex Pro İngilizce onu eliyorum. Apex 7 gözüme biraz kötü geldi fotodan kaynaklı olabilir. Corsair K70 ve K95 arasında çok fark var mıdır? K95 brown da önerildi arkadaşlarım tarafından.
Klavyenın sağında tuş yok hocam. Ordaki sayılar olmazsa ölürüm ben
Klavyenın sağında tuş yok hocam. Ordaki sayılar olmazsa ölürüm ben
K70 ile K95 arasında kalite farkı yok. K95 in makro tuşları var ve üst kısmında da led şerit var fark olarak. Görüntü ve makro ihtiyacınıza göre hangisini seçseniz üzmez.