2.000 TL mekanik klavye önerisi

Ona katılıyorum, Aula F75 alınacak bir klavye değil. Temu'da 1000 TL'ye görürsen al onun dışında alma.
2 binede alınır aslında onun gibi klavyeler 2 civari zaten ama indirimli alsak çok kardaydık en fp klavyeyi almıs olucaktık zamanında

Şu an 2 kya en iyisi G75 Pro, zam yerse değişir işler.
Rk r75 aula gibi klavyelerin cok kullanıcısı var g75 pro türkiyeye yeni çıktı sanırsam klavye aradığım zamanda hiç yorum görmedim onunla alakalı 1-2 ay önce aldım zaten 1200 tlye kadar düşüyosa kaçırmasın 1200 e klavye mi kaldı

MCHOSE G75 Pro, MCHOSE markası yurt dışında çok bilinen bir marka. Türkiye'ye yeni geldi, G75 Pro indirimsiz de alınır. Hatta indirimsiz direkt 2100'e alanlar oldu, hayırlı olsun dedik. Hak ettiği daha fazlası çünkü.

2000-2200 zaten rk r75 g pro75 gibi klavyeler icin normal fiyat aula da mesela o civarlarda olsa tamam ama 3 bin tl şu 2 klavye 3 k olsa onlarıda önermezdim şahsen 1200 e düşmüşken alsınlar bunun bi tık üstü 1000 tlye alınan aula f75.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…