2.000 TL membran klavye önerisi

Praudh

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi, sağlıklı günler. Bir klavye arayışındayım. Halihazırda ailemle ve küçük bir evde yaşadığım için membran bir klavye arıyorum. Daha önce bir defa mekanik klavye almıştım fakat sesten dolayı iade etmiştim. Mekanik klavyelerin en sessizi bile seslidir gözüyle bakıyorum, uzun zamandır membran klavye kullanıyorum zaten.

Amazon'da 1.000 TL'lik hediye kartım var, Amazon'dan da ekstra olarak önerilerinize açığım.

Ek olarak %100 klavye olması benim için değerli, numpad kısmını kullanıyor ve seviyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi, sağlıklı günler. Bir klavye arayışındayım. Halihazırda ailemle ve küçük bir evde yaşadığım için membran bir klavye arıyorum. Daha önce bir defa mekanik klavye almıştım fakat sesten dolayı iade etmiştim. Mekanik klavyelerin en sessizi bile seslidir gözüyle bakıyorum, uzun zamandır membran klavye kullanıyorum zaten.

Amazon'da 1.000 TL'lik hediye kartım var, Amazon'dan da ekstra olarak önerilerinize açığım.

Ek olarak %100 klavye olması benim için değerli, numpad kısmını kullanıyor ve seviyorum.
Machenike K1 Kablolu Membran RGB Siyah Türkçe Q Gaming Klavye amazonda bulamazsan bunada bir bak hocam

Merhaba, bence siz Membran bir klavye değil Blue Switch olmayan bir klavye arıyorsunuz. Çünkü Red Switch ve diğer türdeki switchler o kadar ses çıkarmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Membran almak istiyorsanız zaten Membran maliyeti çok ucuz olduğundan arkadaşın atttığı Machenike K1'i alabilirsiniz. Ama Blue Switch hariç diğer switchlere açık olacaksanız başka modeller önerebiliriz.

Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. @SerdarT35 pekala, önerilerinizi bekliyorum. Attığınız videoda evet, oldukça sessiz gözüküyorlar.

Öneriler(iniz) için teşekkürler dostlar. Açıkcası Amazon'dan kuponla birlikte almak istiyorum. Hem daha az para vererek hemde klavye sonuçta, önemi bir yere kadar diye düşünüyorum. RGB vs. takıntım yok. Şuanda Gamenote KB487L kullanıyorum, muhtemelen sizin düşünceniz kötü bir klavyedir ama sorunsuz, istediğim her şeyi veriyor. Büyük enter tuşu olsun, multimedya tuşları ve %100 olması. Biraz araştıralım, sizin de önerilerinize her zaman açığım. Tekrardan teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı