boraygulpinar Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #1 Dostlar selam, Şu anda VDSL kullanıyorum fakat yakında fibere geçiş yapacağım. Aktif kullandığım modem çok kötü, değiştireceğim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Dostlar selam, Şu anda VDSL kullanıyorum fakat yakında fibere geçiş yapacağım. Aktif kullandığım modem çok kötü, değiştireceğim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.060 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #2 boraygulpinar dedi: Dostlar selam, Şu anda VDSL kullanıyorum fakat yakında fibere geçiş yapacağım. Aktif kullandığım modem çok kötü, değiştireceğim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Fiberde sana modem değil router lazım ayrıca sana faturana ek router zorunlu olarak verilecek.
boraygulpinar dedi: Dostlar selam, Şu anda VDSL kullanıyorum fakat yakında fibere geçiş yapacağım. Aktif kullandığım modem çok kötü, değiştireceğim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Fiberde sana modem değil router lazım ayrıca sana faturana ek router zorunlu olarak verilecek.
boraygulpinar Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #3 Türk Telekom'un verdiği modemi kullanıyorum şu anda ve hiç memnun değilim her türlü değiştireceğim.
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.060 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #4 boraygulpinar dedi: Türk Telekom'un verdiği modemi kullanıyorum şu anda ve hiç memnun değilim her türlü değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... O zaman Xiaomi AX3000t alıp OpenWrt kurup PPPoE bilgilerini girdikten sonra kullababilirsin. https://www.akakce.com/router/en-ucuz-xiaomi-ax3000t-4-port-3000-mbps-fiyati,710182094.html
boraygulpinar dedi: Türk Telekom'un verdiği modemi kullanıyorum şu anda ve hiç memnun değilim her türlü değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... O zaman Xiaomi AX3000t alıp OpenWrt kurup PPPoE bilgilerini girdikten sonra kullababilirsin. https://www.akakce.com/router/en-ucuz-xiaomi-ax3000t-4-port-3000-mbps-fiyati,710182094.html